AMD ekran kartı almak bir hatadır

Kerimcan.con

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rx 6600 r5 5600 16gb ram
Herkese merhaba, benim elimde RX 6600 ekran kartı var ve hiç memnun değilim NVIDIA'nın yanında hiçbirşeymiş diyorum.
Çünkü yayın açarken öyle bir pikselleşme yaşıyor ki izlenmeyecek durumda 6000 bit ve 4500 bit verseniz de aynı ayrıca yayın değil ekran kaydı alsanız da aynı problem o yüzden yayıncılık vb yapacaksanız asla ve asla AMD ekran kartlarına yönelmeyin bu durumdan şikayetciyim en yakın zamanda satıp NVIDIA ekran kartına geçeceğim, AMD üzdü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, benim elimde RX 6600 ekran kartı var ve hiç memnun değilim NVIDIA'nın yanında hiçbirşeymiş diyorum.
Çünkü yayın açarken öyle bir pikselleşme yaşıyor ki izlenmeyecek durumda 6000 bit ve 4500 bit verseniz de aynı ayrıca yayın değil ekran kaydı alsanız da aynı problem o yüzden yayıncılık vb yapacaksanız asla ve asla AMD ekran kartlarına yönelmeyin bu durumdan şikayetciyim en yakın zamanda satıp NVIDIA ekran kartına geçeceğim, AMD üzdü.

İnternet hızınız yavaştır bende RX 6600 kullanıyorum öyle bir sorun yok.

Başlığı "Yayıncıysanız AMD ekran kartı almak bir hatadır" şeklinde düzenlemeniz lazım bence.
Oyun oynamak için AMD kullanıyorum ve diyebilirim ki gayet yeterli.

Çok genelleme yapmışsın. Yayın yapmada ekran kartının yanında birçok etken var. Onları es geçip ekran kartında suç bulmak biraz kolaya kaçmaktır hocam.

Kanka İntel ARC A750 alabilirdin. Hem RX6600'den daha iyi ve aynı fiyatta bir de. Şunu da ekleyeyim AMD ekran kartı kullanan arkadaşlarımın böyle bir sorunu yoktu.

Ön tanım ayarını "Kalite" yaparsanız biraz daha iyi oluyor. Ancak dediğiniz yanlış sayılmaz, AMD Codec'i işlemciye göre görüntü kalitesi bakımından zayıf kalıyor. Ben de aynı Bitrate'de işlemciden verince daha iyi görüntü kalitesi alıyorum. Lâkin AMD alınmaması konusunda gereksiz serzeniște bulunmuşsunuz.

İnternet hızınız yavaştır bende RX 6600 kullanıyorum öyle bir sorun yok.
hayır internette sorun yok . normal kayıt alırkende aynı

bendeki kart
Sendeki kart kötü diye yüz milyar dolarlık şirketin tüm kartları kötü. Tamam öyle diyorsanız öyle olsun.
düzgün üretsinler ozaman bu sorun herkesde var ayrıca

Hiç pikselleşme yaşadığımı düşünmüyorum ekran kaydı alırken.
hocam obs mi kullanıyorsunuz.

Twitch bakın yayınımdan bir clip.
Jett'in adına bakarsanız böyle. Normal kayıt alırkende böyle.
İnternet hızınız yavaşsa isterse 4090 olsun bir şey fark etmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı