AMD ekran kartı BE terimi ne anlama geliyor?

Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim.

BE olan üründe ısı ne kadar kötü olabilir tahmini olarak ? Tercih edersem ne gibi eksi yönleri veya zararım olur ?

Geçen haftalarda kısa süreli SAPPHİRE 5700 XT BE PULSE kullandım. Kart performans olarak taş gibiydi, AMD'nin driver hataları da düzeltilmiş gibi görünüyordu. Maksimum 77 derece gördüm. Eleştireceğim nokta fanların sesli çalışmasıydı. Yük altında gerçekten gürültü oluyordu. Bu durum beni rahatsız ettiğinden dolayı kısa süre kullandıktan sonra sattım.

Geçen haftalarda kısa süreli SAPPHİRE 5700 XT BE PULSE kullandım. Kart performans olarak taş gibiydi, AMD'nin driver hataları da düzeltilmiş gibi görünüyordu. Maksimum 77 derece gördüm. Eleştireceğim nokta fanların sesli çalışmasıydı. Yük altında gerçekten gürültü oluyordu. Bu durum beni rahatsız ettiğinden dolayı kısa süre kullandıktan sonra sattım.

5000 Serisinde driver hatası tamamen kalkmış diyorlardı. arkadaşlar, bir kaç ısı borusu az olduklarını söyledi maliyetten düşmek için o da ısıyı artırır doğal olarak fan hızlarınıda.. çok hızlı bir fanda az ses çıkan başka bir kart var mı veya teknoloji öyle diyim ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı