Çözüldü AMD ekran kartı driveri çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AYATES

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı driverim çok sık, günde birkaç defa çöküyor. Ne yapsam bilmiyorum YouTube'da çözüm bulamadım, yardımcı olan kimse yok :(

AMD Driver Çöküş.PNG

RX 550'yi satıp 2. el 1050 filan bakmanızı öneririm.Bu yaşadıgınızın maalesef kesin çözümü mevcut değil.Sürüm sürüm gezip stabil bulana kadar uğraşacaksınız ya da benim dedigim gibi en mantıklı olarak kart değişeceksiniz.
Benim gibi durumu bir arkadaş daha yaşıyordu bana 22.5.1 önermişti eski sürüm indirmek mantıklı olmaz diye kurmamıştım, indiriyimmi sizce?

RX 550'yi satıp 2. el 1050 filan bakmanızı öneririm.Bu yaşadıgınızın maalesef kesin çözümü mevcut değil.Sürüm sürüm gezip stabil bulana kadar uğraşacaksınız ya da benim dedigim gibi en mantıklı olarak kart değişeceksiniz.
İ5 3470 ile uyumlu çalışırmı? Birde bulabildiğiniz gtx 1050 kartlar varmı ben genelde bulup buraya attığımda herkes alma diyor.

Benim gibi durumu bir arkadaş daha yaşıyordu bana 22.5.1 önermişti eski sürüm indirmek mantıklı olmaz diye kurmamıştım, indireyim mi sizce?

Buradan değil. Aygıt Yöneticisi'ni açıp görüntü bağdaştırıcıları deyip oradan bakacaktınız. Bu arada evet eski sürüm kurun. Ünlem olsa bile eski sürüm kurmayı deneyecektik.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı