Bulamadım nereden indireceğimi (kızdığınızı biliyorum)
O sürümdede çökmeler çoktuDirekt olarak öncekini kurabilirsiniz 24.5.1i o işe yaramazsa daha da önceki kurulabilir.
Eski sürüm kurunca performans düşmeleri olur mu?Direkt olarak öncekini kurabilirsiniz 24.5.1i o işe yaramazsa daha da önceki kurulabilir.
O sürümde de çökmeler çoktu.
Eski sürüm kurunca performans düşmeleri olur mu?
Eski sürüm kurunca performans düşmeleri olur mu?
Bulamadım nereden indireceğimi (kızdığınızı biliyorum)Eski driverı kullanmadan önce driver Utility kurup dener misiniz?
Ekran kartı ismini sonuna ekleyerek AMD Adrenalin Software yaz ilk sitede bulursun.Bulamadım nereden indireceğimi (kızdığınızı biliyorum)
Bende yüklüymüş zaten driveri kaldırmaya yarıyan şey değil mi?Eski driverı kullanmadan önce driver Utility kurup dener misiniz?
Sabah vakti beynim basmıyor, afedersiniz ama m** gibi dolaşıyorum etrafta o yüzden sinir bozucu olabiliyorumNiye kızayım hocamşu linkten link Click for Windows'a tıklayıp indirebilirsiniz.
Driveri kaldırıyım mı şimdi?Niye kızayım hocamşu linkten link Click for Windows'a tıklayıp indirebilirsiniz.
Şuanda 22.5.1 sürümünü kurdum gelişmelerden haberdar ederim.Ekran kartı ismini sonuna ekleyerek AMD Adrenalin Software yaz ilk sitede bulursun.
Bende yüklüymüş zaten driveri kaldırmaya yarıyan şey değil mi?
Sabah vakti beynim basmıyor, afedersiniz ama m** gibi dolaşıyorum etrafta o yüzden sinir bozucu olabiliyorum
Driveri kaldırıyım mı şimdi?
Şu anda 22.5.1 sürümünü kurdum gelişmelerden haberdar ederim.
Yardımcı olduğunuz için teşekkürlerEski driverlardan kalan verileri siliyor.
Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.