Çözüldü AMD ekran kartı güncelleştirme dosyaları

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Archeva666

Kilopat
Arkadaşlar daha demin AMD ekran kartıma güncelleme geldi ve yaptım. Eskide kalan güncelleştirme dosyalarını silsem bir zararı olur mu?

Bunlar var içinde. Yeni güncelleme olan 20.7.2'yi yaptım. Bunları silsem ne olur? Sisteme zararı olur mu? Teşekkürler şimdiden.

Çözüm
Yeni güncelleme yaptıysanız eskilerini silebilirsiniz. Zaten yeni olan güncellemeniz de kurulduğu için kurulum dosyalarını saklamanıza gerek kalmıyor. Onu da güvenle silebilirsiniz. Şu ana kadar hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım. Sakın AMD klasörünü silmeyin. İçerisindeki kurulum dosyalarını silin.

Yeni güncelleme yaptıysanız eskilerini silebilirsiniz. Zaten yeni olan güncellemeniz de kurulduğu için kurulum dosyalarını saklamanıza gerek kalmıyor. Onu da güvenle silebilirsiniz. Şu ana kadar hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım. Sakın AMD klasörünü silmeyin. İçerisindeki kurulum dosyalarını silin.

Çözüm
Teşekkür ederim. Artık ben de sileceğim içindekilerini.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…