AMD, Ekran Kartı Kıyaslama Aracını Duyurdu

Boşverin hocam. Az önce anlatmıştım bir paragraf silinmiş. Boşa anlatıyorsunuz siz de.
Aylardır RX 570 4GB Rog strix ile wattman hatası, siyah ekran hatası alıyorum çözümünüde bulamadım sistem arıza tespiti yaptım güncellemeler yaptım gene çözülmedi ocak ayında çıkan güncellemeler ile bu hale geldi durduk yere kötülemek istemiyorum iyi yaptığı işlerde var özellikle işlemci. Youtube da forumlarda wattman siyah ekran hataları çökme sorunları ile ilgili bissürü konu var neyse bu konu çok uzar iyi forumlar size.
 
Çökme yaşamayınca sıkıntısız mı oluyor? Ben RX 480, Vega 64 gibi adı çıkmış kartlarda bile hiç çökme yaşamadım ve wattman almadım. Ama stabil olmadığı, buga düştüğü durumlar çokça oldu. Hatta güncel kullandığım mimarisi sağlam 6600 XT'de çok basit bir sorun olsa bile görev çubuğu saydamlığını kaybediyordu bir sürümde.
Çökmeden kasıt ne olduğunu anlamışsınızdır. Adrenalin sürücüsünde ufak tefek buglar oluyor zaten, kullanıma engel değilse neden umursayayım? Raporla geç, diğer sürücüye çözerler zaten. Sıfır sıkıntı yazılım yapabilen varsa buyursun.
 
Güzellerim, kıymetli kardeşlerim. Bizler tüketiciyiz neden iki firma için kavga edip, sert üsluplar kullanıyorsunuz? Son kertede herkes istediğini alır. Ben RX 6600'ı ucuz diye tercih ettim. Mesela bu karta elle biraz uğraşmak, oynamak lazım. Tak çalıştır diyen Nvidia alır. Mesele anlamak, bütçe, zaman meselesi. Üzmeyin birbirinizi.
 
Çökmeden kasıt ne olduğunu anlamışsınızdır. Adrenalin sürücüsünden ufak tefek buglar oluyor zaten, kullanıma engel değilse neden umursayayım? Raporla geç, diğer sürücüye çözerler zaten.
İyide söylediğim sadece örnek, ufak tefek buglardan ibaret olmuyor kaldı ki kimse hatalı sürücü kullanmak istemez. Yüksek yenileme hızına sahip monitör kullananlardaki VRAM saat hızı gibi sorunları bile düzeltmiyor AMD. Özelliklede son zamanlarda FSR, SAM gibi teknolojileri süren firmanın böyle basit sorunları düzeltmemesi akıl alır değil.
 
@KeyN_N Polaris ve RDNA 1'de düzeltmediler hala, doğru. Aklımdan çıkmış. Mimarilik bir hata mı bilmiyorum ancak hala düzeltilmedi. RX 6000 ve RX Vega'da yok bu sorun.
 
@KeyN_N Polaris ve RDNA 1'de düzeltmediler hala, doğru. Aklımdan çıkmış. Mimarilik bir hata mı bilmiyorum ancak hala düzeltilmedi. RX 6000 ve RX Vega'da yok bu sorun.
6000 serisinde de var hocam. Kendi kulllandığım 6600 XT'de bir sürümde bu sorun yaşanmazken bir diğer sürümde yaşanabiliyor. Yani mimari değil de yazılım kaynaklı bir sıkıntı.
 
6000 serisinde de var hocam. Kendi kullandığım 6600 XT'de bir sürümde bu sorun yaşanmazken bir diğer sürümde yaşanabiliyor. Yani mimari değil de yazılım kaynaklı bir sıkıntı.
22.5.2 ile RX 6600 XT kullanıyorum ve sıkıntı gözükmüyor. 22.5.1'de vardır belki. Kartı yakın zamanda aldığımdan tek sürücü deneyebildim henüz.
 

Geri
Yukarı