AMD ekran kartı konusunda sizce kendini geliştirmiş midir?

Kelime olarak malzemeden çalmak denilince basit kaçıyor ama anladığım şey orada partner firmalara teknik anlamda açık kapı bırakarak fiyatta daha rekabetçi ürünlerin önünü açmak, kalite standardını gevşetip o konuda topu partner firmaya atmak. Nvidia bu işi sıkı tuttuğu halde RTX 3000 serisinde oyunlarda çöken kartlar çıktı. Kapasitör seçimiyle ilgili standartı biraz gevşetmiş Nvidia ya da firmalar böyle anlamış deniliyor. Fırıncı gibi undan çalma durumu yok ama işin içinde kalitesizlik var gibi.
Arkadaşlar malzeme çalmayı kartı eksik yapıyorlar olarak anladı tam bir fanboyluk örneği.
 
Aynen AMD=Merdiven altı kart basımcılık.

Sizleri AMD kartların sürücü sorunları konusunun altında da görmek isteriz. Merdiven altı basımcılık falan dediğim yok. 5 kuruşluk şeyi 3 kuruşa alıyorsunuz ama malzeme kalitesinin rakipten eksik olmadığını iddia ediyorsunuz. “fepe" mantığına sığmıyor ama. :D
 
Sizleri AMD kartların sürücü sorunları konusunun altında da görmek isteriz.
Demek görmek isterhin he?
Açılan konular bana ait:
 
Demek görmek isterhin he?
Açılan konular bana ait:

Bu kadar sorun yaşadığın bir firmayı övmek ancak senin gibi AMD fanboylarının yapacağı şey. Aşırı komiksiniz gerçekten.
 
R6 Siege oyununu biliyorsunuzdur. Online rekabetçi oyunlarda bir yeri vardır. RX 480 kullanırken AMD'nin 3-4 ay boyunca çıkan (belki daha uzun süredir) WHQL sürücülerinde bilinen hatalar kısmında R6 Siege oyununda bir yer patlatıldığında veya C4 gibi bir bomba patladığında oyun çökebilir. İstisnasız çöküyordu da her el. Aylarca en stabil olması gereken WHQL sürücülerini bayağı popüler olan, kıyıda köşede kalmış bir oyun olmayan R6 Siege için adam akıllı çökmeyen bir sürücü çıkaramadı. İki buçuk yıl kadar kullandığım kartta(kart yanana kadar) oyunlarda video kaydında nadiren oyun sesini kaydediyordu ve bunu çözemediler. Çok kötü işler yapıyorlar. AMD Kızılay yardım kuruluşu değil ve mağdur olana yardım psikolojisine girmesek daha iyi olur.
AMD iyi kart çıkaramazsa Nvidia çok fena kazıklar bu arada ama günün sonunda ben oyun deneyimime bakarım. Her insan doğru driver, ince ayar vs. ile uğraşamıyor. Bu işleri çok iyi bildiğim halde bilgisayarın başına oturup sadece oyunumu açıp oynamak istiyorum.
 
R6 Siege oyununu biliyorsunuzdur. Online rekabetçi oyunlarda bir yeri vardır. RX 480 kullanırken AMD'nin 3-4 ay boyunca çıkan (belki daha uzun süredir) WHQL sürücülerinde bilinen hatalar kısmında R6 Siege oyununda bir yer patlatıldığında veya C4 gibi bir bomba patladığında oyun çökebilir. İstisnasız çöküyordu da her el. Aylarca en stabil olması gereken WHQL sürücülerini bayağı popüler olan, kıyı da köşede kalmış bir oyun olmayan R6 Siege için adam akıllı çökmeyen bir sürücü çıkaramadı. İki buçuk yıl kadar kullandığım kartta(kart yanana kadar) oyunlarda video kaydında nadiren oyun sesini kaydediyordu ve bunu çözemediler. Çok kötü işler yapıyorlar. AMD Kızılay yardım kuruluşu değil ve mağdur olana yardım psikolojisine girmesek daha iyi olur.
AMD iyi kart çıkaramazsa NVIDIA çok fena kazıklar bu arada ama günün sonunda ben oyun deneyimime bakarım. Her insan doğru driver, ince ayar vs. ile uğraşamıyor. Bu işleri çok iyi bildiğim halde bilgisayarın başına oturup sadece oyunumu açıp oynamak istiyorum.

Bizim insanımızın psikolojisi bu. Mağdur olanın daima yanında dururlar asla yanlışı söylemezler. Her kullanıcı kartın ince ayarlarını bilmez takıp kullanmak ister. Bunu en iyi karşılayan firma NVIDIA şu an. İnsanlar 5700 XT 2070 Super kadar güçlü diyorlar fakat yaşattığı sorunların haddi hesabı yok. Her ucuzluğun bir götürüsü var.
 

Geri
Yukarı