AMD ekran kartı mı NVIDIA mı?

İşlemci alacaksan AMD ekran kartı alacaksan NVIDIA al AMD ekran kartları aşırı ısınıyor Intel işlemciler de hem ısınıyor hem de AMD kadar performanslı değil oyun konusunda.

Ekran kartlarının ısınması NVIDIA veya AMD GPU olmasına değil soğutma bloğu ve güç tüketimine bağlı. Yanlış bilgilendirme kısaca.

Doğrudur hocam zaten maksimum 2060 veya 1660S alması mantıklı üstünde darboğaz yer.
Darboğaz kadar can sıkıcı birşey yok, 8 GB RAM e sahip olduğum için ekran kartım gücünü kullanamıyor bile...

Şahsen iş için NVIDIA oyun için AMD tercih ederim. Tabii 50K bütçem varsa her türlü NVIDIA yönelirim.

Ekran kartlarının ısınması NVIDIA veya AMD GPU olmasına değil soğutma bloğu ve güç tüketimine bağlı. Yanlış bilgilendirme kısaca.
Reis asıl sen yanlış bilgi verme AMD Radeon RX 5700 XT aşırı ısınan bir AMD ekran kartı ama Nvidia GeForce RTX 2070 Super modeli Nvidia nın ısınma sorunu olmayan bir ekran kartı aynı sistem üzerine bu iki ekran kartını tak aradaki farka bak

Reis asıl sen yanlış bilgi verme AMD Radeon RX 5700 XT aşırı ısınan bir AMD ekran kartı ama NVIDIA GeForce RTX 2070 Super modeli NVIDIA'nın ısınma sorunu olmayan bir ekran kartı aynı sistem üzerine bu iki ekran kartını tak aradaki farka bak.

Tm'da hangi marka? Düz referans model mi yoksa farklı model mi? Yukarıda yazdığım gibi NVIDIA veya AMD olması ısınmayı etkilemez.

Tm'da hangi marka? Düz referans model mi yoksa farklı model mi? Yukarıda yazdığım gibi NVIDIA veya AMD olması ısınmayı etkilemez.
Ya Knk ben Sapphire AMD Radeon rx 5700xt kullandım yarım saate 80-85° lerde geziyordu 2 saat sonra mavi ekranı yapıştırıyordu o kadar sıcak çalışması AMD yi gözümden düşürdü bundan önce sürekli AMD gpu kullandım NVidia nın nasıl olduğunu bilmiyordum Nvidia ya geçtikten sonra resmen huzura kavuştum

Ya kanka ben Sapphire AMD Radeon RX 5700XT kullandım yarım saate 80-85°lerde geziyordu 2 saat sonra mavi ekranı yapıştırıyordu o kadar sıcak çalışması AMD'yi gözümden düşürdü bundan önce sürekli AMD GPU kullandım NVIDIA'nın nasıl olduğunu bilmiyordum NVIDIA'ya geçtikten sonra resmen huzura kavuştum.

Kasa modeli nedir? Kart daha önceden işlem gördü mü? Bu bilgiler önemli. Elinizdeki kart sorunlu diye tüm kartlar sorunlu olamaz.

Bunu al geç artmıyorsa bütçen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı