AMD ekran kartı sürücü hatası

dyspaire

Hectopat
Merhaba bu sabah bilgisayarımda bir oyuna girmeye çalıştım ve crash yedim ekran kartı Driver'ım tarafından sonra kapatıp tekrar denedim oyuna girmeyi ardından aynı hata ile karşılaştım ve ekranda bir sürü ikon çıktı. Oyun ikonu Windows işaretleri vb. sonrasında bilgisayarı tekrardan başlatayım dedim kendisine gelmesi amacıyla ve sabahtan beri sinyal yok hatası alıyordum bilgisayardan hiçbir şekilde görüntü alamıyordum. Akşam oldu ve başka bir monitöre başka bir dönüştürücü ile bağladım bilgisayarımı ve görüntü aldım. Kabloda hiçbir sıkıntı olmadığını biliyorum çünkü Xbox konsolumda gayet güzel çalışıyordu. Şu an ekran kartı AMD driver uygulamasını açmaya çalıştığımda ekte yer alan hatayı alıyorum bu ne demek ne anlama geliyor bileniniz varsa yardımcı olabilir mi? Bu sorunu çözmek için ne yapmam gerekiyor bu hatayı almadan önce yaklaşık 1-2 senedir bu ekran kartını ve bu driveri kullanıyorum hiçbir sıkıntı almadım yardımcı olursanız çok sevinirim...
Ekstra olarak aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcı yerinde böyle bir simge var;

resim_2021-10-28_215819.png

Dosya Ekleri

• resim_2021-10-28_220214.png
    resim_2021-10-28_220214.png
    5,5 KB · Görüntüleme: 420
Bir iki seneden beri aynı driver sürümünü mü kullanıyorsunuz? DDU ile ekran kartı driverlarını silip, en son sürümü yükleyin. Hatada şu anda kullandığınız Radeon Software sürümünün grafik kartınızla uyumlu olmadığı ve diğer sürümleri denemeniz gerektiği yazıyor.

DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp yeniden indirmeyi denediniz mi?

Bu siteye bir göz atabilirsiniz.
DDU derken ekran kartı driverını şimdi sileceğim fakat ddu ne bilmiyorum onda yardımcı olabilir misiniz ?
Bir iki seneden beri aynı driver sürümünü mü kullanıyorsunuz? DDU ile ekran kartı driverlarını silip, en son sürümü yükleyin. Hatada şu anda kullandığınız Radeon Software sürümünün grafik kartınızla uyumlu olmadığı ve diğer sürümleri denemeniz gerektiği yazıyor.
DDU ne demek oluyor bir bilgim yok onda yardımcı olabilirmisiniz?

DDU derken ekran kartı driverını şimdi sileceğim fakat ddu ne bilmiyorum onda yardımcı olabilir misiniz ?

DDU ne demek oluyor bir bilgim yok onda yardımcı olabilirmisiniz?

bu uygulama dışında ekran kartı driverını silme şansım var mı birde bu uygulama ile silerken yapmamam gereken herhangi bir şey var mı ? ya da yapmam
En temiz driver silme yöntemi DDU ile silmektir. DDU ile silin bilgisayarınız açıldığında driverınızı sıfırdan indirip kurun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı