Miricom Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar artık boştayken 51 derece görmek sinir bozucu geliyor. Arkadaşım undervolt yaptı 32 derece gösteriyor. Bende yapıcam fakat forumlarda hep eski arayüzle gösterilmiş. Bana yeni arayüz ile gösterecek biri varsa şimdiden teşekkür ederim. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-08-08 191602.png 127,6 KB · Görüntüleme: 52 Ekran görüntüsü 2024-08-08 191814.png 50,8 KB · Görüntüleme: 47 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2024
Arkadaşlar artık boştayken 51 derece görmek sinir bozucu geliyor. Arkadaşım undervolt yaptı 32 derece gösteriyor. Bende yapıcam fakat forumlarda hep eski arayüzle gösterilmiş. Bana yeni arayüz ile gösterecek biri varsa şimdiden teşekkür ederim.
Çözüm Vınnnn 8 Ağustos 2024 Miricom dedi: Undervolt nasıl yapıyoruz peki? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer MSI afterburner ile yaparım diyor isen bu yardımcı olabilir.
Miricom dedi: Undervolt nasıl yapıyoruz peki? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer MSI afterburner ile yaparım diyor isen bu yardımcı olabilir.
Pcustas Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 734 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #2 Oyun oynarken kaç derece oluyor oynarken 70 derece oluyorsa gerek yok fps düşer özellikle valorant oynuyorsanız Artı 0 Eksi
Oyun oynarken kaç derece oluyor oynarken 70 derece oluyorsa gerek yok fps düşer özellikle valorant oynuyorsanız
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 8 Ağustos 2024 #3 Boştaki değer önemli değil. Yükte kaç derece? Artı 0 Eksi
KS KS Miricom Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #4 Pcustas dedi: Oyun oynarken kaç derece oluyor oynarken 70 derece oluyorsa gerek yok fps düşer özellikle valorant oynuyorsanız Genişletmek için tıkla... 82 yi gördü Artı 0 Eksi
Pcustas dedi: Oyun oynarken kaç derece oluyor oynarken 70 derece oluyorsa gerek yok fps düşer özellikle valorant oynuyorsanız Genişletmek için tıkla... 82 yi gördü
Pcustas Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 734 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #5 Soğutma stokmu Artı 0 Eksi
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 8 Ağustos 2024 #6 Miricom dedi: 82'yi gördü Genişletmek için tıkla... Pekte fazla değil. Macun falan yeniledin mi? Pcustas dedi: Oyun oynarken kaç derece oluyor oynarken 70 derece oluyorsa gerek yok FPS düşer özellikle Valorant oynuyorsanız Genişletmek için tıkla... Lütfen bilip bilmeden konuşma. Valorant işlemci oyunu. Ve UV çok FPS düşüren bir olay değil. Ve 70 derece aman aman fazlada değil. Artı 0 Eksi
Miricom dedi: 82'yi gördü Genişletmek için tıkla... Pekte fazla değil. Macun falan yeniledin mi? Pcustas dedi: Oyun oynarken kaç derece oluyor oynarken 70 derece oluyorsa gerek yok FPS düşer özellikle Valorant oynuyorsanız Genişletmek için tıkla... Lütfen bilip bilmeden konuşma. Valorant işlemci oyunu. Ve UV çok FPS düşüren bir olay değil. Ve 70 derece aman aman fazlada değil.
KS KS Miricom Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #7 Pcustas dedi: Soğutma stokmu Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum nerden bakıyoruz? Vınnnn dedi: Pekte fazla değil. Macun falan yeniledin mi? Lütfen bilip bilmeden konuşma. Valorant işlemci oyunu. Ve UV çok FPS düşüren bir olay değil. Ve 70 derece aman aman fazlada değil. Genişletmek için tıkla... Macun yenilemedim ekran kartının garantisi bitmesin diye. Artı 0 Eksi
Pcustas dedi: Soğutma stokmu Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum nerden bakıyoruz? Vınnnn dedi: Pekte fazla değil. Macun falan yeniledin mi? Lütfen bilip bilmeden konuşma. Valorant işlemci oyunu. Ve UV çok FPS düşüren bir olay değil. Ve 70 derece aman aman fazlada değil. Genişletmek için tıkla... Macun yenilemedim ekran kartının garantisi bitmesin diye.
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 8 Ağustos 2024 #8 Miricom dedi: Bilmiyorum nerden bakıyoruz? Genişletmek için tıkla... Dostum sen ekran kartından bahsediyorsun. Adam işlemciden bahsediyor. UV gerek yok o dereceye pekte. Artı 0 Eksi
Miricom dedi: Bilmiyorum nerden bakıyoruz? Genişletmek için tıkla... Dostum sen ekran kartından bahsediyorsun. Adam işlemciden bahsediyor. UV gerek yok o dereceye pekte.
KS KS Miricom Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #9 Vınnnn dedi: Dostum sen ekran kartından bahsediyorsun. Adam işlemciden bahsediyor. UV gerek yok o dereceye pekte. Genişletmek için tıkla... Undervolt nasıl yapıyoruz peki? Artı 0 Eksi
Vınnnn dedi: Dostum sen ekran kartından bahsediyorsun. Adam işlemciden bahsediyor. UV gerek yok o dereceye pekte. Genişletmek için tıkla... Undervolt nasıl yapıyoruz peki?
Pcustas Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 734 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #10 Gerek yok dendiyse yapma Artı 0 Eksi