AMD ekran kartları için 23.2.1 güncellemesi nasıl olmuş?

PowerfulMan

Hectopat
Yer
İstanbul
Ekran kartı
AMD RX 6600
Arkadaşlar bildiğiniz gibi AMD kasım ayından beridir yeni bir driver çıkarmamıştı.23.2.1 güncellemesi ise yayımlanmış.
RX 6600 ekran kartı kullanıyorum şu ana kadar yükleyenler varsa sıkıntı yaşadığınız bir durum var mı?

Arkadaşlar bildiğiniz gibi AMD kasım ayından beridir yeni bir driver çıkarmamıştı.23.2.1 güncellemesi ise yayımlanmış.
RX 6600 ekran kartı kullanıyorum şu ana kadar yükleyenler varsa sıkıntı yaşadığınız bir durum var mı?

Siyah ekran sorunu vardı düzeldi mi acaba?

Chrome tarayıcı hızlanmış kasma hissiyatı yok fakat fare imleç metin çubuğu sayfa yüklenirken beyaz renk sorunu halen var, Performans/Danışmalar bölümünde Standart profil harici neyi seçersem Chrome tarayıcıda metin kutusu çıkıp kapatınca kenar çizgiler duruyor gibi web site karanlık tema kullanımda belli oluyor.

Siyah ekran sorunu vardı düzeldi mi acaba?
Yükleyince test edeceğim ben de.

Chrome tarayıcı hızlanmış kasma hissiyatı yok fakat fare imleç metin çubuğu sayfa yüklenirken beyaz renk sorunu halen var, Performans/Danışmalar bölümünde Standart profil harici neyi seçersem Chrome tarayıcıda metin kutusu çıkıp kapatınca kenar çizgiler duruyor gibi web site karanlık tema kullanımda belli oluyor.
Microsoft Edge kullanmaya başladım bu sorun çıktığından beri.Sıkıntı yaşamıyorum.

Microsoft Edge kullanmaya başladım bu sorun çıktığından beri.Sıkıntı yaşamıyorum.
Edge'de Chomium tabanı kullanıyor. Opera'da böyle sıkıntı yok işte😊 Abimde de aynı işlemci APU işlemci var başka marka cihaz onda da benim gibi sıkıntıları var. O sıkıntı çekmesin diye donanım hızlandırmalı GPU'u kapatıyorum.

Evet aslında.Ama nedense Edge'de renk sorunu yaşamadım.
2022 Mart ayından beri bunu neden düzeltemezler ki nasıl geldi bu sorunsa onu çözmeleri gerekli, normal kullanımda AMD kullanıyorum MUX özelliği de yok ki kapatayım AMD'i. Kendileri de bazı Realtek ses donanımlarında ses sorunları karmaşası yaşadığını da yazmışlardı önceki sürümde bildiği halde düzeltemiyorlar.

Normal. 7000 serisine destek sunarken eski donanımları çürütüyorlar. Tamam belli sene geçmiş kartlarda arada sorun çıkarda daha 1-2 senelik yeni kartları düşünmeden iş yapılmaz ki. Mobil ve Masaüstü ekran kartları için dikkatli yapılması gerekli yazılımı, sen 7000 serisi için yap mobilmiş 6000 serisini düşünme sonra pat diye sorunlar çıkar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı