Radeon Software 23.2.1 indirilir mi?

• Brief display corruption may occur when switching between video and Game Windows on some AMD Graphics products such as the radeon™ RX 6700 XT.
Bu hatayı karta entegre etmişler sanırım kartın canını çıkarıyorum bana mısın demiyor ama şu saçma şey bir türlü düzelmedi.

• Brief display corruption may occur when switching between video and Game Windows on some AMD Graphics products such as the radeon™ RX 6700 XT.
Bu hatayı karta entegre etmişler sanırım kartın canını çıkarıyorum bana mısın demiyor ama şu saçma şey bir türlü düzelmedi.
Ben hiç böyle bir sorun almadım ya. 23.2.2'ye geçmeye çekindim sırf bu yazı yüzünden. Şu an 23.2.1'den memnunum, Windows 10'da sorun çıkarmıyor herhalde. 23.2.1'deki asıl problem Windows 11'de çıkıyor gibi gözüküyor.

Ben hiç böyle bir sorun almadım ya. 23.2.2'ye geçmeye çekindim sırf bu yazı yüzünden. Şu an 23.2.1'den memnunum, Windows 10'da sorun çıkarmıyor herhalde. 23.2.1'deki asıl problem Windows 11'de çıkıyor gibi gözüküyor.

Benim başından beri var bu sorun başka sorun çıkacağına buna razıyım ama bir türlü de düzeltemediler.

Evet ben 11 kullanıcısı olarak birkaç kez sorunlar yaşadım bunun kartla veya sürücüyle alakalı olduğunu düşünmüyorum tamamiyle işletim sistemi ile alakalı.

XFX RX 5700XT Trible Dispantion 23.2.2 kartta aşırı ısınma ve oyunda bazı yerlerde değişik efektler görünüyor adam farklı yerden ateş ederken sanki mermi önümden geçiyormuş gibi oluyor. Ayrıca çok çok az da olsa fps sıkıntısı olmamasına rağmen anlık oyunda takılmalar yaşadım. Derece olarak +5-10 derece artış var. Kesinlikle denemeyin derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı