Ben indirdim valorant'da çok çok az FPS drop yiyorum öncedende vardı heralde. Sonradan eski sürücüye dönmek istedim bu nedenle, DDU ile silip kurdum fakat kurduktan sonra eski sürücü hep kendini tekrar yüklemeye çalışdı ve Hata 186 aldım geri 23.2.1 e döndüm zorunlu olarak. Bu hikayeyi neden anlattım hiç bilmiyorum ama asıl konuya gelirsek indirin derim drop bir yanda (benle alakalıda olabilir) güncel kalmak iyidir.Merhaba AMD isteğe bağlı güncellemesi gelmiş. 23.2.1 sürümü indirmeye değer mi indiren kişiler varsa söyleyebilir mi?
Ben indirdim Valorant'ta çok çok az FPS düşmesi yiyorum önceden de vardı herhalde. Sonradan eski sürücüye dönmek istedim bu nedenle, DDU ile silip kurdum fakat kurduktan sonra eski sürücü hep kendini tekrar yüklemeye çalıştı ve hata 186 aldım geri 23.2.1'e döndüm zorunlu olarak. Bu hikayeyi neden anlattım hiç bilmiyorum ama asıl konuya gelirsek indirin derim drop bir yanda (benimle alakalıda olabilir) güncel kalmak iyidir.
Tecrübelerini yazarsan diğer arkadaşlar için faydalı olabilir.Şu an indiriyorum göreceğim artık %7 performans artışı yaşanıyor diyor forumlarda.
Ekran kartı nedir? Bir de başka oyunda test edebildin mi?Sürücüyü güncelledim şu anlık bir sıkıntı yok Spider-Man Remastered girdim high ayarlarda 49FPS alıyordum FSR kapalı şu an 54-60FPS arası alıyorum driver fark yarattı sanırım.
Ekran kartı nedir? Bir de başka oyunda test edebildin mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.