sundaymorn
Centipat
- Makaleler
- 1
AMD ekran kartları neden bu kadar ucuz ve kaliteli? Aynı performansı karşı tarafta NVIDIA 3-4K farka alıyorsun.
Ucuz ama kalite fifty fifty. AMD için sorun yaşayan 10larca insan görüyoruz forumda. 3-4 k farkı ver ki uzun vadede sorun yaşamadan kullan.AMD ekran kartları neden bu kadar ucuz ve kaliteli? Aynı performansı karşı tarafta NVIDIA 3-4K farka alıyorsun.
Yalnız o 3-4 K fark DLSS 3.5, RT, daha az sorun gibi şeylerle kapanıyor.
AMD ekran kartları neden bu kadar ucuz ve kaliteli? Aynı performansı karşı tarafta NVIDIA 3-4K farka alıyorsun.
DLSS'i kullanın diye yapmışlar süs olsun diye değil. Hem DLSS daha uzun vadeye yayılmış bir şey çok ileri ki zamanlarda çıkan oyunlarda 25-30 fps alıyorsanız bunu 70-80'e boostlayacak.Ben de DLSS kullanırım falan vs diye NVIDIA aldım fakat hiç kullanmadım daha sanırım ben oyuncu değilim pek.
Konu sahibi değilim ama bir sorum olacak. Ben AMD kullanıyorum ve fiyat olarak rakibi olan Nvidia ekran kartından iki kat daha iyi performans alıyorum. Bir yıllık kullanımdayım ve ne sürücü ne de kullanım konusunda hiç bir problem yaşamadım. Bunu nasıl açıklarsınız?Yine başlamayın hocam milyon tane konu var açılmış onlara bakabilirsiniz. İkisi de belli noktalarda iyi belli noktalarda sorunları var ki ikisi de birbirinden kaliteli değil nedense kaliteli demişsiniz. Siz baktığınızda 3 4 k fark görürsünüz ben baktığımda CUDA çekirdeğini görürüm siz 3 4K fark görürsünüz ben sürücü sorunları görürüm ki bu stabil çalışması gereken sistemler için iyi olmaz. Herkese göre kullanıma göre değişir, sadece oyun için ise AMD alınması önerimdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.