Ona bakılırsa 10 yıllık Nvidia kullanımımdada bir çok sorun çektim. Eminimki benim gibi sorunları çeken bir çok kişi vardır. Bu Nvidiayı neden kötü yapsın ki? Sonuçta bu bir elektronik eşya Nvidia olduğu için kusursuz olacak diye bir kaide yok.Sizin sorun yasamamaniz AMD'nin surucu sorunlari olmadigini gostermez. Belki bir yerlerde yasadiniz ama gormediniz veya hic yasamadiniz.
Ben bir sene boyunca cile cektim bu AMD ekran kartlarindan, NVIDIA daha iyi.
Ben RX 570 kullanıyorum ve aynı fiyata GTX 1050 satılıyor. İsterseniz karşılaştırmalara hem performans hem de özellik bakımından bakabilirsiniz. 2X fark var ortada.Aferin derim. Beni NVIDIA fanı olarak görmeniz garip. Şu anda 2X fark olan bir kart bilmiyorum ve sizin yaşamamış olmanız benim ya da başkasının yaşamayacağını göstermiyor. Daha birkaç dakika önce bir konu açıldı bir sorun ile ilgili ki her güncelleme geldiğinde konu açılıyor güncelleyeyim mi sorun çıktımı sizde diye.
AMD'de çıkan sorun sayısının NVidia'dan fazla olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu.Ona bakılırsa 10 yıllık Nvidia kullanımımdada bir çok sorun çektim. Eminimki benim gibi sorunları çeken bir çok kişi vardır. Bu Nvidiayı neden kötü yapsın ki? Sonuçta bu bir elektronik eşya Nvidia olduğu için kusursuz olacak diye bir kaide yok.
Evet bu konuda haklılar Youtube veya Twitch gibi mecralara içerik üretme derdindeysen Nvidia kullanman daha iyi olacaktır ama emin ol onun dışında hiç bir farkı yok.NVIDIA sanırım oyun çekimlerinde renderda daha başarılı. Herkes öyle diyor.
Hocam ben 10 yıl boyunca NVIDIA kullandım ekran kartımı değiştirdim ve üstüne üstelik eski ve ikinci el bir ekran kartı tercih ettim. Markası AMD diye hiçbir şüphem olmadı sadece param vardı ve o paraya alabileceğim en iyi performanstaki ekran kartını aldım. İnanın hiçbir problem çekmedim çok da memnunum artık insanların NVIDIA fanboyluğunu bırakıp AMD'ye şans vermesi gerekiyor.
AMD'yi Tofas olarak, Nvidia'yi ise BMW olarak varsayalim.AMD ekran kartları neden bu kadar ucuz ve kaliteli? Aynı performansı karşı tarafta NVIDIA 3-4K farka alıyorsun.
Ben kendimce yorumumu yaptım hocam bir yıldır tertemiz kullanıyorum hiç bir yönden bir kayıp yaşamadım. Çokta memnunum. Sorun yaşayan arkadaşlar varsa yazıp bizi aydınlatabilir.AMD'de çıkan sorun sayısının NVidia'dan fazla olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.