AMD ekran kartları neden bu kadar ucuz ve kaliteli?

10 yıl işte. Hangi NVIDIA'yı kullandığın sorunundan belli zaten. Yenisinde toplasan 3'ten fazla kullanıcı sorunu görmedim. Alan kullanıyor.

Radeon VII bulabiliyor musunuz bilgi işlemi manyak kart.

Konuyla alakasız ama bence XFX AMD tarafında ASUS'tan daha stabil ürünler üreten bir markadır.

Teknoloji alanı olunca eksiklere göz yummamayı savunuyorum. Elindeki imkanları saklaya saklaya müşteriyi "zorunda" bırakmasından dolayı DLSS gibi teknolojilere kızıyorum.
Hocam biz buna karşı çıkmıyoruz ki ama elimizden bir şey gelmediği içinde mevcut teknolojiyi elimizin tersiyle itmiyoruz.

Bakın işlemcim AMD ve güncel driver bulamıyorum. Yok, çöküyor çünkü. Varsa söyleyin bu arada.

R5 1600 kullanıyorum 4 kere RAM değiştirdim hiçbirisi görüntü vermiyor zar zor buldum 700-800TL zarara girdim RAM alıyorum olmuyor ucuza ikinci elden satıyorum yine alıyorum olmuyor yine satıyorum. Şu anda sorunsuz kullandığım RAM Intel destekli yani komediye bakın.

Evet, EBay'dan almayı düşünüyorum.

499 dolar falan ve sıfırı nasıl bulunuyor ki mining dönemi yok ettiler bu kartı.

12 sayfa yapmışsınız helal olsun. Bu konu hakkında onlarca konu varken yeni bir konuya bu kadar etkileşim vermenize de bravo. Bir moderatörün gelip çözüldü olarak işaretlememesine de bravo.

AMD ilk bir sürücü konusuna el atsa, düzenli ve stabil sürücü verse, yeni çıkan oyunlara hızlı sürücü desteği verse, kısaca sadece bu konularda NVIDIA'nın yaptığı kadarını yapsa ve fiyatları yine ucuz kalsa bir lafım yok. Ancak AMD'nin ne teklojisi elde tutulur ne de sürücüsü. NVIDIA da oyun çıktığı gibi tak sürücü desteğini DLSS'ini alıyor.

DLSS açmıyorum kardeşim diyenler için aga siz 144 Hz monitör alıp 60 Hz'de oynayın sonuçta akıcı gelecek ne gereği var. Bu kafayla yaşanmaz.

AMD işlemci konusunda Intel'e taş çıkarsa da işlemci konusunda da sürücülerde berbat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…