12 sayfa yapmışsınız helal olsun. Bu konu hakkında onlarca konu varken yeni bir konuya bu kadar etkileşim vermenize de bravo. Bir moderatörün gelip çözüldü olarak işaretlememesine de bravo.
Ateşkes imzalanmadı.
12 sayfa yapmışsınız helal olsun. Bu konu hakkında onlarca konu varken yeni bir konuya bu kadar etkileşim vermenize de bravo. Bir moderatörün gelip çözüldü olarak işaretlememesine de bravo.
Sarıyor. kavga etmeden çözmeye çalışmak...12 sayfa yapmışsınız helal olsun. Bu konu hakkında onlarca konu varken yeni bir konuya bu kadar etkileşim vermenize de bravo. Bir moderatörün gelip çözüldü olarak işaretlememesine de bravo.
+ AMD GPU'ya adam akıllı termal tasarım düzenlettirse.AMD ilk bir sürücü konusuna el atsa, düzenli ve stabil sürücü verse, yeni çıkan oyunlara hızlı sürücü desteği verse, kısaca sadece bu konularda NVIDIA'nın yaptığı kadarını yapsa ve fiyatları yine ucuz kalsa bir lafım yok. Ancak AMD'nin ne teklojisi elde tutulur ne de sürücüsü. NVIDIA da oyun çıktığı gibi tak sürücü desteğini DLSS'ini alıyor.
DLSS açmıyorum kardeşim diyenler için aga siz 144 Hz monitör alıp 60 Hz'de oynayın sonuçta akıcı gelecek ne gereği var. Bu kafayla yaşanmaz.
AMD işlemci konusunda Intel'e taş çıkarsa da işlemci konusunda da sürücülerde berbat.
Tartışma farklı anlaşılmış sizin açınızdan. DLSS'i teknoloji diye kucaklayıp gelişim diye savunanların yorumlarını görebilirsiniz. Ben teknoloji dediğimiz şeyin elde mevcut olana göz boyayan özelliklerin eklenip her yıl x2 ücretle satılması olmadığını söyleme çalışıyorum.Hocam biz buna karşı çıkmıyoruz ki ama elimizden bir şey gelmediği içinde mevcut teknolojiyi elimizin tersiyle itmiyoruz.
Bu millet pasta mı yesin?Konu kapansın GG.
Konu kapansın gg.
Evet Recep, Gerçekten de öyle.Geç oldu uyuyun NVIDIA kazandı işte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.