AMD ekran kartları neden bu kadar ucuz ve kaliteli?

Nvidiadada herkes yaşamaz diye olay yok. Ben 10 yıl NVIDIA kullandım kardeşim. Çekmediğim sorun kalmadı. Ayrıca marka kaidesi de var AMD diye bitmiyor olay. Kalkıpta ASUS yerine XFX gibi saçmalıkları tercih edersen her sorunu çekmeye mecbur kalırsın.

10 yıl işte. Hangi NVIDIA'yı kullandığın sorunundan belli zaten. Yenisinde toplasan 3'ten fazla kullanıcı sorunu görmedim. Alan kullanıyor.

12 yıldır ekran kartı pazarındayım. Bu pazara ruh katmış firma AMD'dir. Güzel bir strateji uygulayarak 1999'dan bu yana batmış çoğu ekran kartı üretici firmalarının çalışanlarını bünyesine kattığı için de yeni teknolojiler NVIDIA'dan sorulur. AMD'nin her kartında cw vardır, NVIDIA'da sadece giriş seviyesinde özenilmemiş kartlarda görürsünüz. AMD'nin yeri ayrıdır fakat NVIDIA bu işin virtüözüdür. 1080 Ti'den RX Vega 64'e geçtim. Radeon VII almayı düşünüyorum fakat NVIDIA ayrı dünya.

Radeon VII bulabiliyor musunuz bilgi işlemi manyak kart.

Nvidiadada herkes yaşamaz diye olay yok. Ben 10 yıl Nvidia kullandım kardeşim. Çekmediğim sorun kalmadı. Ayrıca marka kaidesi de var AMD diye bitmiyor olay. Kalkıpta ASUS yerine XFX gibi saçmalıkları tercih edersen her sorunu çekmeye mecbur kalırsın.
Konuyla alakasız ama bence XFX AMD tarafında ASUS'tan daha stabil ürünler üreten bir markadır.

Bakın işlemcim AMD ve güncel driver bulamıyorum. Yok, çöküyor çünkü. Varsa söyleyin bu arada.

R5 1600 kullanıyorum 4 kere RAM değiştirdim hiçbirisi görüntü vermiyor zar zor buldum 700-800TL zarara girdim RAM alıyorum olmuyor ucuza ikinci elden satıyorum yine alıyorum olmuyor yine satıyorum. Şu anda sorunsuz kullandığım RAM Intel destekli yani komediye bakın.

Evet, EBay'dan almayı düşünüyorum.

499 dolar falan ve sıfırı nasıl bulunuyor ki mining dönemi yok ettiler bu kartı.

AMD ilk bir sürücü konusuna el atsa, düzenli ve stabil sürücü verse, yeni çıkan oyunlara hızlı sürücü desteği verse, kısaca sadece bu konularda NVIDIA'nın yaptığı kadarını yapsa ve fiyatları yine ucuz kalsa bir lafım yok. Ancak AMD'nin ne teklojisi elde tutulur ne de sürücüsü. NVIDIA da oyun çıktığı gibi tak sürücü desteğini DLSS'ini alıyor.

DLSS açmıyorum kardeşim diyenler için aga siz 144 Hz monitör alıp 60 Hz'de oynayın sonuçta akıcı gelecek ne gereği var. Bu kafayla yaşanmaz.

AMD işlemci konusunda Intel'e taş çıkarsa da işlemci konusunda da sürücülerde berbat.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı