AMD ekran kartları neden bu kadar ucuz ve kaliteli?

Gerek yok evet ama o 70-80 FPS seneye size 50-60 FPS olarak geri dönebilir. NVIDIA'da DLSS sayesinde aldığınız 200 FPS ise 170-180 FPS olarak geri dönebilir. NVIDIA sunduğu teknolojiler sayesinde uzun süre boyunca güzel FPS'ler alabilmeni sağlıyor. (bir de DLSS 3 2000 ve 4000 serisine gelse tadından yenmezdi)

DLSS 3.5 geliceği kesinleşti 2000-3000 serisine.

Benim için önemli olan marka değil. AMD, NVIDIA, Intel olsun bakarım araştırırım hangisinin avantajı fazla onu alırım. He aldım sorun mu çıktı çözmeye çalışırım olmadı alırım diğerini

DLSS 3.5 geliceği kesinleşti 2000-3000 serisine.

DLSS 3.0 veya 3.5 bunların asıl olayı zaten frame generation. Bence DLSS 3.5'in 3.0'dan farkı RT görüntü güzelleştirmesi

Aynen katılıyorum benim de yaşadığım 3-5 sürücü hatasıydı onları da geri indirip düzeltiyordum o sorunda şimdilerde tamamen düzeldi. Ayrıca DLSS'in olduğu çoğu oyuna FSR desteğide geliyor ve FSR NVIDIA'nın eski kartlarına bile destek veriyor şu an bir GTX 660 da FSR kullanabiliyor. Ve bu teknolojiler bu kadar övülmesine rağmen bence iğrenç bir görüntü kalitesi sunuyorlar ayarları düşüğe çekerim daha güzel gözükür.

Gelsede yazılımsal gelecek. Yani asla tam 3.5 performansı göremiceğiz.

Ama arkadaşlar RT performansını arttırıcağını düşünüyorum 3.5 ondan dolayı yani en azından hiç gelmemesinden iyidir.

Yıllardır oluşan marka algısını kırmak zor. Bence de AMD kartlar aynı fiyatlara çok daha iyi performans sunuyorlar. Bu fiyat politikasının AMD'nin kendini tercih ettirme ve pazardan pay alma çabası olduğunu düşünüyorum. 10 yıl önce aldığım AMD R9 270X ekran kartım bugün hala sorunsuz çalışıyor. Kendi AMD tecrübelerim olumsuz değil. AMD öneririm.

Bence bir yerden sonra hepsi "çok FPS" olduğu için ben çok önemsemiyorum. Bende NVIDIA kullanıyorum ama bazen dönüp keşke 3K daha ucuza daha performanslı 6600XT alsaydım ya da Arc A750 falan alsaydım dediğim oluyor.

GT 710'dan RX 6600e geçtim. NVIDIA çok kötü gerçekten(!) Şaka bir yana RX 6600ü sorunsuz 1.5 yıldan uzun süredir kullanıyorum. Ama içim hala ısınmıyor karta, bir an önce kurtulsam da düzgün bir NVIDIA karta geçsem diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…