Konu sahibi değilim ama bir sorum olacak. Ben AMD kullanıyorum ve fiyat olarak rakibi olan Nvidia ekran kartından iki kat daha iyi performans alıyorum. Bir yıllık kullanımdayım ve ne sürücü ne de kullanım konusunda hiç bir problem yaşamadım. Bunu nasıl açıklarsınız?
Konu sahibi değilim ama bir sorum olacak. Ben AMD kullanıyorum ve fiyat olarak rakibi olan NVIDIA ekran kartından iki kat daha iyi performans alıyorum. Bir yıllık kullanımdayım ve ne sürücü ne de kullanım konusunda hiçbir problem yaşamadım. Bunu nasıl açıklarsınız?
Benim de çoğu tanıdığım kişi aynısını diyor bence AMD sorunları eskidendi bitti o devir. AMD ekran kartında F/P'yi başardı. Bende eskiden sıkı NVIDIA diyordum fakat yeni PC alırsam toplarsam kesinlikle AMD tercih edeceğim NVIDIA adam sağıyor.
Konu sahibi değilim ama bir sorum olacak. Ben AMD kullanıyorum ve fiyat olarak rakibi olan Nvidia ekran kartından iki kat daha iyi performans alıyorum. Bir yıllık kullanımdayım ve ne sürücü ne de kullanım konusunda hiç bir problem yaşamadım. Bunu nasıl açıklarsınız?
Şu an NVIDIA 4000 serisine bakilirsa, bal gibi NVIDIA tercih ediliyor. AMD Radeon 6000 serisi ve NVIDIA RTX 3000 serisine karsi AMD Radeon 6000 serisini oneriyordum, kartin es degeri, yani NVIDIA karsiligina bakinca Radeon daha iyiydi, ancak NVIDIA DLSS kare olusturma cikartinca ve 3000 serisine gore dusuk guc tuketimi yapinca patlak verdi. AMD Radeon, hâlâ yazilimsal yapiyor ve NVIDIA tum RTX kartlarini piyasaya cikartmisken AMD Radeon hâlâ 7700/XT 7800/XT falan yok mesela. Tum Radeon kartlar ciksin, performansini gorelim, FSR 3.0 ve FSR kare olusturmaya bakalim, karar verebiliriz.
Benim de çoğu tanıdığım kişi aynısını diyor bence AMD sorunları eskidendi bitti o devir. AMD ekran kartında F/P'yi başardı. Bende eskiden sıkı NVIDIA diyordum fakat yeni PC alırsam toplarsam kesinlikle AMD tercih edeceğim NVIDIA adam sağıyor.
Hocam ben 10 yıl boyunca Nvidia kullandım ekran kartımı değiştirdim ve üstüne üstelik eski ve ikinci el bir ekran kartı tercih ettim. Markası AMD diye hiç bir şüphem olmadı sadece param vardı ve o paraya alabileceğim en iyi performanstaki ekran kartını aldım. İnanın hiç bir problem çekmedim çokta memnunum artık insanların Nvidia fanboyluğunu bırakıp AMD'ye şans vermesi gerekiyor.
Konu sahibi değilim ama bir sorum olacak. Ben AMD kullanıyorum ve fiyat olarak rakibi olan NVIDIA ekran kartından iki kat daha iyi performans alıyorum. Bir yıllık kullanımdayım ve ne sürücü ne de kullanım konusunda hiçbir problem yaşamadım. Bunu nasıl açıklarsınız?
Aferin derim. Beni NVIDIA fanı olarak görmeniz garip. Şu anda 2X fark olan bir kart bilmiyorum ve sizin yaşamamış olmanız benim ya da başkasının yaşamayacağını göstermiyor. Daha birkaç dakika önce bir konu açıldı bir sorun ile ilgili ki her güncelleme geldiğinde konu açılıyor güncelleyeyim mi sorun çıktımı sizde diye.