amcanizancaniz
Femtopat
Çünkü sorunlara boğulmak istemiyorlar. Gta playlist oynarken siyah ekran geldi sisteme reset attı. Laf etmez misin?Yine de Steam de büyük oyuncuların çoğu NVIDIA tercih ediyor.
Çünkü sorunlara boğulmak istemiyorlar. Gta playlist oynarken siyah ekran geldi sisteme reset attı. Laf etmez misin?Yine de Steam de büyük oyuncuların çoğu NVIDIA tercih ediyor.
Hangi kartı kullanıyorsunuz ve fiyat rakibi hangisiymişKonu sahibi değilim ama bir sorum olacak. Ben AMD kullanıyorum ve fiyat olarak rakibi olan Nvidia ekran kartından iki kat daha iyi performans alıyorum. Bir yıllık kullanımdayım ve ne sürücü ne de kullanım konusunda hiç bir problem yaşamadım. Bunu nasıl açıklarsınız?
RX 570 kullanıyorum ve ben aldığım dönem aynı fiyata GTX 1050 serisi satılıyordu.Hangi kartı kullanıyorsunuz ve fiyat rakibi hangisiymiş![]()
Konu sahibi değilim ama bir sorum olacak. Ben AMD kullanıyorum ve fiyat olarak rakibi olan NVIDIA ekran kartından iki kat daha iyi performans alıyorum. Bir yıllık kullanımdayım ve ne sürücü ne de kullanım konusunda hiçbir problem yaşamadım. Bunu nasıl açıklarsınız?
Sizin sorun yasamamaniz AMD'nin surucu sorunlari olmadigini gostermez. Belki bir yerlerde yasadiniz ama gormediniz veya hic yasamadiniz.Konu sahibi değilim ama bir sorum olacak. Ben AMD kullanıyorum ve fiyat olarak rakibi olan Nvidia ekran kartından iki kat daha iyi performans alıyorum. Bir yıllık kullanımdayım ve ne sürücü ne de kullanım konusunda hiç bir problem yaşamadım. Bunu nasıl açıklarsınız?
AMD ekran kartları neden bu kadar ucuz ve kaliteli? Aynı performansı karşı tarafta NVIDIA 3-4K farka alıyorsun.
AMD ekran kartları neden bu kadar ucuz ve kaliteli? Aynı performansı karşı tarafta NVIDIA 3-4K farka alıyorsun.
Hocam ben 10 yıl boyunca Nvidia kullandım ekran kartımı değiştirdim ve üstüne üstelik eski ve ikinci el bir ekran kartı tercih ettim. Markası AMD diye hiç bir şüphem olmadı sadece param vardı ve o paraya alabileceğim en iyi performanstaki ekran kartını aldım. İnanın hiç bir problem çekmedim çokta memnunum artık insanların Nvidia fanboyluğunu bırakıp AMD'ye şans vermesi gerekiyor.Benim de çoğu tanıdığım kişi aynısını diyor bence AMD sorunları eskidendi bitti o devir. AMD ekran kartında F/P'yi başardı. Bende eskiden sıkı NVIDIA diyordum fakat yeni PC alırsam toplarsam kesinlikle AMD tercih edeceğim NVIDIA adam sağıyor.
Konu sahibi değilim ama bir sorum olacak. Ben AMD kullanıyorum ve fiyat olarak rakibi olan NVIDIA ekran kartından iki kat daha iyi performans alıyorum. Bir yıllık kullanımdayım ve ne sürücü ne de kullanım konusunda hiçbir problem yaşamadım. Bunu nasıl açıklarsınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.