AMD ekran kartları neden bu kadar ucuz ve kaliteli?

iOS optimizasyonu kararlı ve hata vermez. Android'de ise kernel panicler demek istemiş hocam. Haklı da.

Entegresi yanan 14 Pro Max mi dersin yoksa her iOS güncellemesinde XS 11 ve 12 serisi için swap RAM'i arttırıp NAND'ın ömrünü yemesini mi söylersin.

Aktif olarak Mi10 5G ve S23 Ultra kullanıyorum kıytırık MIUI arayüzü olmasına rağmen 1 defa bile Mi10 da hata almadım bir sürü ROM değiştirdim telefonun içine ettim bataryası bile 3 yıllık ama hâlâ ne arayüzde ne de oyunlarda sorunu var.

Hata veren tonlarca iOS cihaz olduğu gibi hata veren tonlarca Android cihazlarda var burada önemli olan amiral Android'leri karşılaştırmak (Samsung üretimi her SoC'a sövmek serbest)

Yalnız o 3-4 k fark DLSS 3.5, RT, daha az sorun gibi şeylerle kapanıyor.

DLSS 3.5 FPS arttırmayacak gene FSR 3 lazım RT zaten 3060 Ti üstünde rahat 3060 mı 6600 mü 6600 daha mantıklı FSR 3.0 gelince daha da mantıklı olacak.

7900XTX aldıktan 3 dakika sonra kart yanınca senin eşgal (!)

Nvidia yazılım ve yayıncılık/kayıt alma konusunda daha başarılı. Bir de sebepsizce "Nvidia'dan şaşmam" kitlesi var. Nvidia bu yüzden daha pahalı, tersten bakacak olursak.
Ya hocam Nvidia fanboyluğu yüzünden bu kartlara talep fazla yoksa bakma Nvidiada DLSS falan var diye üstüne 2k fazla fiyat koyulacak kartlar değil bunlar.

7900XTX aldıktan 3 dakika sonra kart yanınca senin eşgal (!)
Sondaki ünlem olmasaydı kural falan dinlemez ağır girişirdim usta yapma böyle şeyler

6750XT karta hastayım. Bu fiyata bu ayarda kart NVIDIA da çok pahalı.

NVIDIA artık GB sınırı koymaktan vazgeçmeli.

AMD'nin de VRAM tüketimi kontrol altına alması lazım.

1080P çözünürlükte RTX 3080 Ti'ın yalnızca 6 GB VRAM tüketirken 6800 XT'nin 9 GB tüketimi gördüğü oyunlar var bu büyük bir problem. Bu sefer AMD'nin sahip olduğu fazladan VRAM'in anlamı kalmıyor 3080 Ti 12 GB ile 6800 XT 16 GB aynı konuma düşüyor.

Son kullanıcı cihazın kilidini açmamak için ROM yükleyemez. Kalır sonra elin reklamlı MIUI'sine. S23 ultraya laf zaten olmaz ama 14 Pro Max karşısına mi 10 5G koyman değişik. Entegre yanması bakalım 15'te çıkacak mı? Bu arada Konu GPU konusu. uzatma bende uzatmayayım yiyeceğiz susturmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…