Görelim bakalım. Beni yakın takipte kal istersen yarın bir gün o varsaydığın ama gerçekleşmeyecek konuyu bir ihtimal sen üzülme diye açarsam gelir cevap verirsinHerkesin günahı var. O da düzelecek.
Görelim dostum

Görelim bakalım. Beni yakın takipte kal istersen yarın bir gün o varsaydığın ama gerçekleşmeyecek konuyu bir ihtimal sen üzülme diye açarsam gelir cevap verirsinHerkesin günahı var. O da düzelecek.
Görelim dostum

iOS optimizasyonu kararlı ve hata vermez. Android'de ise kernel panicler demek istemiş hocam. Haklı da.
Yalnız o 3-4 k fark DLSS 3.5, RT, daha az sorun gibi şeylerle kapanıyor.
Bozar hocam bal gibi de bozar. Bugün bir dünya param olsa yine gider AMD tercih ederim yok DLSS yok şu teknoloji bu teknoloji anlamam hocam. Takarım ekran kartımı oyun akıcıysa zaten DLSS'e ihtiyaç duymam. Oynamak istediğim oyunu kaldırmayan akıcı oynatmayan ekran kartına da para vermem zaten.
Ya hocam Nvidia fanboyluğu yüzünden bu kartlara talep fazla yoksa bakma Nvidiada DLSS falan var diye üstüne 2k fazla fiyat koyulacak kartlar değil bunlar.Nvidia yazılım ve yayıncılık/kayıt alma konusunda daha başarılı. Bir de sebepsizce "Nvidia'dan şaşmam" kitlesi var. Nvidia bu yüzden daha pahalı, tersten bakacak olursak.
Sondaki ünlem olmasaydı kural falan dinlemez ağır girişirdim usta yapma böyle şeyler7900XTX aldıktan 3 dakika sonra kart yanınca senin eşgal (!)
Ya hocam NVIDIA fanboyluğu yüzünden bu kartlara talep fazla yoksa bakma NVIDIA'da DLSS falan var diye üstüne 2K fazla fiyat koyulacak kartlar değil bunlar.
6750XT karta hastayım. Bu fiyata bu ayarda kart NVIDIA da çok pahalı.
NVIDIA artık GB sınırı koymaktan vazgeçmeli.
Entegresi yanan 14 Pro Max mi dersin yoksa her iOS güncellemesinde XS 11 ve 12 serisi için swap RAM'i arttırıp NAND'ın ömrünü yemesini mi söylersin.
Aktif olarak MI10 5G ve S23 Ultra kullanıyorum kıytırık MIUI arayüzü olmasına rağmen 1 defa bile MI10 da hata almadım bir sürü ROM değiştirdim telefonun içine ettim bataryası bile 3 yıllık ama hâlâ ne arayüzde ne de oyunlarda sorunu var.
Hata veren tonlarca iOS cihaz olduğu gibi hata veren tonlarca Android cihazlarda var burada önemli olan amiral Android'leri karşılaştırmak (Samsung üretimi her SoC'a sövmek serbest)
Evet verir çoğu zaman uzun süredir piyasada olan ürünler maliyete göre değil talebe göre satış ve fiyat işlem görür.Birader adamlar yazılımı geliştirmek için senelerdir milyon dolarlık argeler yapıyor sence ürünü ucuza mı verir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.