AMD Ekran Kartları Pişman Ettirir mi?

Yer
Konya
Daha fazla  
Sosyalde AMD ekran kartlarının stabil çalışmaması konusunda çok şikayet var. Bu kartların ısınması, siyah ekran, droplar vb. sorunlar sizce güncellemelerden kaynaklı mı yoksa üretimden kaynaklı fiziksel sorun mu? Ve sizce bu sorunlar çözülmeye başlıyor mu şimdi özellikle RX 5500 ve sonraki model AMD ekran kartını alanlar ileri ki zamanları da düşünecek olursak pişman olurlar mı?

Sosyalde AMD ekran kartlarının stabil çalışmaması konusunda çok şikayet var. Bu kartların ısınması, siyah ekran, droplar vb. sorunlar sizce güncellemelerden kaynaklı mı yoksa üretimden kaynaklı fiziksel sorun mu? Ve sizce bu sorunlar çözülmeye başlıyor mu şimdi özellikle RX 5500 ve sonraki model AMD ekran kartını alanlar ileri ki zamanları da düşünecek olursak pişman olurlar mı?

Hacım çok sıcak çalışıyorlar. Haberin olsun.

6 aydır MSI RX5700XT kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım. Sadece Assassin's Creed Odyssey oyununda kapanma reset sorunu yaşadım geçen gün. Radeon ayarlarından oyuna özel ayar yaptım. Düzeldi. Performansından çok memnunum.

Sıcaklık sorunu hiç yok. Boşta 36 derece yük altında da 50-67 derece arasında oyununa göre değişiyor.
ACO'da 67 derece gördüm.

Gaming X'ler soğutma olarak iyi oluyor diyorlar, ben de 5700 Gaming X almıştım.

Bütçe varsa 2070 üstüne al ama yoksa AMD götürür derim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı