AMD ekran kartları sorunlu mu?

AMD ekran kartı almayı düşünüyorum lakin AMD ekran kartlarının sorun çıkarma riski olduğu kanısına vardım. Çıkarttığı sorunlar büyük sorunlar mı yoksa hemen çözülebilecek sorunlar mı veya sorun çıkartır mı?
AMD yazılımı, ara sıra boş boş programlarla çakışıyor. Dün 3 kere siyah ekran yedim amd yazılımı kaldırdım sorun çözüldü. Şöyle bir şey de var ki: bu sadece herkeste yaşanılacak bir sorun değil. RX 6600 kullanıyorum ve gayet memnunum. RTX 3060'ın rakibi ve bir tık üstünü. Bütçeniz nedir bilmiyorum ama RTX 3050-3060 yerine RX 6600 öneririm.

Bir tık sıkıntı çıkarttığı doğrudur ama çözülmeyecek sorun değil.
 
AMD ekran kartlarının sorun çıkarma riski olduğu kanısına nerden vardığınızı da yazsaydınız keşke. Sağdan soldan duyduğunuz bilgilerle hareket edecekseniz Nvidia kart alınca sorun yaşadığınızda aldığınıza pişman olmayacak mısınız? Ayrıca wattman sorunları eski nesil ekran kartlarında kaldı.
okuduğum diğer birkaç forum kullanıcıları çoğunlukla yazılımından ve wattman yemekten yakınıyordu
 
Bu yıla kadar sürekli Nvidia ekran kartları kullandım. Nvidia'da sorun yaşamadım dersem yalan olur fakat büyük sorunlar değildi, senelerce sıkıntısız şekilde kullandım. Yaklaşık bir buçuk iki aydır RX 6700 kullanıyorum herhangi bir performans kaybı, wattman, siyah ekran vs... Hiç hata almadım umarım almam. Çok memnunum şimdilik.
 
NVIDIA alın diyorsunda hocam 3060 Minecraft'ta 600 küsur verirken RX 6700 XT 800 küsur veriyor Minecraft'ı örnek olarak verdim.
FPS konusunda AMD'ye bir şey söylemedim zaten. Sürücüleri ve hatalarıyla ünlü bir marka. İster 100000 FPS versin Minecraft'ta. Stabil olmadıktan sonra önemi yok.
 

Geri
Yukarı