AMD ekran kartları uzun ömürlü müdür?

7 yıl hd 46xx bir kart kullandım. 48NM üretim süreci nedir arkadaş. Sonunda r9 390x e geçtik o da sapphire bir konuda da bahsettim sağlam sorunlar yaşadım ama benim şanssızlığımdan dolayıymış insanlar harika performans veriyor.

Ekran kartları zaten uzun ömürlüdür. Tabii bu, sizin kartı nasıl kullandığınıza bağlı.

Geç cevapladığım için özür dilerim banlanmıştım.Oyunları kasmadan oynatabilecek en yüksek ayarlarda oynayacağım.Ne kadar gider?

Sapphire R9 380X NITRO 4GB alacağım ve uzun ömürlü müdür? Onu öğrenmek istiyorum ve en az 5 yıl ömrü olmasını istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim!:) Bu arada ilk defa konu açıyorum. Emojiler süpermiş :D
380x den vazgeçtim r9 380 seçtim

Sapphire R9 380X NITRO 4GB alacağım ve uzun ömürlü müdür? Onu öğrenmek istiyorum ve en az 5 yıl ömrü olmasını istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim!:) Bu arada ilk defa konu açıyorum. Emojiler süpermiş :D

Oyunlarda Ultra ayar takıntın yoksa 10 sene bile kullanırsın. Zaten AMD ve Sapphire güvenilir markalardır, için rahat olsun. “Sapphire kötüdür, Zotac iğrençtir, AMD aşırı ısınıyor” şeklinde ezberlenmiş şehir efsanelerini papağan gibi tekrar eden kişilere de itibar etme.
Teknoloji çok hızlı değişiyor. R9 380 ile 1440p çözünürlükte bile gayet yüksek ayarlarda 2-3 yıl mukemmel oyun deneyimi yaşarsın, fakat 3 yıl sonra ayarlardan kısman gerekecek.
Şimdiden hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı