GTX 780 Ti Uzun Ömürlü Müdür ?

Ben zaten her oyunu ultrada oynayamam. Gözüm ultrada oyun hiç görmedi. :D Yani benim için oyunu açsın high ayarlarda bile açsa beni tatmin etsin yeter. :)

Bir ekran kartına bu kadar yüksek paralar vermek yanlış çünkü teknoloji her sene yenileniyor. Örneğin GTX 780Ti Kepler teknolojisini kullanıyor önümüzdeki yıl Nvidia Maxwell teknolojisine geçecek ve daha iyi ekran kartları çıkaracak. O yüzden bir kere GTX 780Ti alıp 10 sene kullanacağına GTX 760 al, bir kaç sene sonra atıyorum GTX 860 yada 960 alırsın ve teknolojiyi daha yakından takip edersin.

Bir ekran kartına bu kadar yüksek paralar vermek yanlış çünkü teknoloji her sene yenileniyor. Örneğin GTX 780Ti Kepler teknolojisini kullanıyor önümüzdeki yıl Nvidia Maxwell teknolojisine geçecek ve daha iyi ekran kartları çıkaracak. O yüzden bir kere GTX 780Ti alıp 10 sene kullanacağına GTX 760 al, bir kaç sene sonra atıyorum GTX 860 yada 960 alırsın ve teknolojiyi daha yakından takip edersin.
Çok mantıklı bir fikir aslında bakılırsa. :)

Arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. Ekran kartı tercihimi yaparken monitörümün 60 hz olduğunu düşünerek gidip gtx 770 aldım. Beni tatmin etmemeye başlayınca yine gider 60 fps verebilecek başka ekran kartı ile değiştiririm. 1080p 144hz monitörüm olursa işler o zaman değişirdi.

Düşünsenize 10 yıl sonra GTX 1580 Ti çıkıyormuş. İçinde 20000 CUDA oluyormuş. Arkadaşa diyorsun benim GTX 780 Ti var. Ezik diye seni kovalarlar. :) Ama şuanki durumla 7-8 yıl oyunları açar diye tahmin ediyorum. :)
Benim 8500 GT'de daha 20 tane CUDA var:):). 10 yıl sonra ne olacağını düşünemiyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı