Çok mantıklı bir fikir aslında bakılırsa.Bir ekran kartına bu kadar yüksek paralar vermek yanlış çünkü teknoloji her sene yenileniyor. Örneğin GTX 780Ti Kepler teknolojisini kullanıyor önümüzdeki yıl Nvidia Maxwell teknolojisine geçecek ve daha iyi ekran kartları çıkaracak. O yüzden bir kere GTX 780Ti alıp 10 sene kullanacağına GTX 760 al, bir kaç sene sonra atıyorum GTX 860 yada 960 alırsın ve teknolojiyi daha yakından takip edersin.
Bir ekran kartına bu kadar yüksek paralar vermek yanlış çünkü teknoloji her sene yenileniyor. Örneğin GTX 780Ti Kepler teknolojisini kullanıyor önümüzdeki yıl Nvidia Maxwell teknolojisine geçecek ve daha iyi ekran kartları çıkaracak. O yüzden bir kere GTX 780Ti alıp 10 sene kullanacağına GTX 760 al, bir kaç sene sonra atıyorum GTX 860 yada 960 alırsın ve teknolojiyi daha yakından takip edersin.
Benim 8500 GT'de daha 20 tane CUDA varDüşünsenize 10 yıl sonra GTX 1580 Ti çıkıyormuş. İçinde 20000 CUDA oluyormuş. Arkadaşa diyorsun benim GTX 780 Ti var. Ezik diye seni kovalarlar.Ama şuanki durumla 7-8 yıl oyunları açar diye tahmin ediyorum.
![]()
Bu soruyu sorduğun için technopat'tan rahat 1 hafta ceza alırsıntorunun oynar o kartla.
Tamam vurmayın.Gtx 780Tİ, dedemden uzun yaşayacak, kesin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.