AMD ekran kartlarında hala sürücü sorunu var mı?

bioskaan

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Bende RX 6600 var yaklaşık 2-3 aydır kart da driver sorunu oluyor. Valorant'ta drop atıyor vb sorunlar oluyor ileride 7000 serisine geçmeyi düşünüyorum. Yine aynı problemler olur mu? Şu anki kartımı 2023 yazinda aldım son aylarda sorun çıkarmaya başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
500, 5000 serisindeki sorunları 6000 serisi ile azaltmışlardı. Bu durumu 7000 serisi ile daha da geliştirdiler. Hala NVIDIA seviyesinde olduklarını düşünmüyorum ama 6000 serisine göre problem yaşama şansınız daha düşük.

Merhaba. Bende RX 6600 var yaklaşık 2-3 aydır kart da driver sorunu oluyor. Valorant'ta drop atıyor vb sorunlar oluyor ileride 7000 serisine geçmeyi düşünüyorum. Yine aynı problemler olur mu? Şu anki kartımı 2023 yazinda aldım son aylarda sorun çıkarmaya başladı.
Kullanıcı yorumları ve iddialara göre her bir sonraki nesille bu durum nadirleşiyor. RX 9000 serisi ile ciddi bir kesinlik bekliyorum doğrusu ama ne olacak meçhul.

7000 serisi için olmadığı söylenir çoğu kişi tarafında.

Şahsi deneyimim ise, bilgisayarınızda sorunlu bir donanım veya sıkıntılı bir yazılım yoksa sürücü sorunları neredeyse hiç yaşamıyorsunuz. Kararlı bir sürüm ile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı