AMD ekran kartlarında sürücü arızaları devam ediyor mu?

AMD Radeon HD 5450 kartım var. Garanti ederim Valorant'ta tek ekran kartı sürücüsü çöktü hatası almadım.

Sapphire gerçekten çok iyi bir soğutmaya sahip ben de 6600 XT Nitro modelini kullandım çok iyi performans veriyordu. Neden herkes kötülüyor anlamış değilim.

Cevap verildi, ezbere konuşmak yerine alınan hatalara odaklanmak gerek.

Şuan tek yaşadığım driver sorunu; çift monitör bağladığım için Gpu saat hızı çok yüksek çalışıyor ve ısınma yapıyor. Monitörü çıkarınca boşta 32 C derece.

Bazıları bazen WattMan'ı çok abartıyor tamam bazen gerçekten sorun yaşanılabilir ama genelde WattMan yaşanırsa uyarı şeklinde oluyor ve bir zararı olmuyor NVIDIA da kartlarında böyle bir şey yapsaydı onları da mı almayacaktınız yani.

Nvidia zaten bunu çok iyi kullanıyor 3070 ti hazır sisteme 22.5k vermiştim geciktiğinden dolayı siparişi iptal ettim. 1 gün sonra rx 6800 sistem 18k olarak satışa çıktı aynı site gaming.gen.tr ve onu sipariş ettim şuan onu kullanıyorum. 3070ti - rx 6800 diğer bileşenler aynı kaliteydi hatta rx 6800 psu asus 750w 3070ti asus 650w tı.

Sapphire gerçekten çok iyi bir soğutmaya sahip ben de 6600 XT Nitro modelini kullandım çok iyi performans veriyordu. Neden herkes kötülüyor anlamış değilim.
Ben giriş seviyesi Pulse kullanıyorum ona rağmen sıcaklıklar ideal değerlerde geziyor. Asus ve MSI modelleri neredeyse 1.5 kat yüksek fiyattaydi Sapphire alırken. Hiç pişman değilim.

Zaten kartta sıkıntı yok. Problem kartın sistem seçmesi. Sistemde ucuza kaçılmış herhangi bir parça sıkıntı çıkartabiliyor. Sorun çıkaran sisteme Nvidia kart takılsa sorunsuz çalışacak belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…