AMD ekran kartlarında sürücü arızaları devam ediyor mu?

Sistemde ucuza kaçılmış herhangi bir parça sıkıntı çıkartabiliyor.
10-15 bin TL'ye ekran kartı alıp da 1000-2000 TL'lik anakart veya adı sanı duyulmamış bir PSU kullanılmamalı. Sistem uyumlu olduğu sürece çalışır ama dengeli ve sağlıklı olmaz, önemli olan da bu.

Dolayısıyla bütçe yüksekse bazı şeylerden kısılmamalı aksi taktirde uzun vadede başınızı ağrıtır.

Zaten kartta sıkıntı yok. Problem kartın sistem seçmesi. Sistemde ucuza kaçılmış herhangi bir parça sıkıntı çıkartabiliyor. Sorun çıkaran sisteme Nvidia kart takılsa sorunsuz çalışacak belki.

Baktım donanımlarını bile yazmamış. Adım gibi eminim o kartı benim sisteme takayım %99 sorunsuz kullanırım.

Adamakıllı teknoloji de konuşamıyoruz arkadaş. Bırakın da AMD kullanan bizler biraz tartışalım. Kullanıyoruz sorun yok diyoruz. Birkaç kişinin sıkıntısı var diye yırtık dondan çıkar gibi bitiyorlar hemen 😀Sizin görünce tepkimiz "hay yine araya kaçtı ya"dan öteye geçmiyor. Tamam paşam tamam aynen dediğiniz gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD ekran kartlarında driver yüzünden yaşanan sorunlar devam ediyor mu?

RX 6600 ekran kartı almayı planlıyorum. Fakat şu driver sorunu son zamanlarda fazla önüme çıkıyor. Birazcık gözümü korkutmaya başladı.
Bir AMD kullanıcısı olarak evet hâlâ hatalar var en basiti son sürüm diye 23.2.2 çıkardılar çoğu kişide sorun oluştu bende dahil.Yani Ben eğer bir daha kart alacaksam NVIDIA alacağım.Ama isteyen istediği kartı alabilir.

Ben wattman hatasından bunalıp pes ettim. NVIDIA’ya geçtim, çok memnunum, AMD ekran kartından kaçın.

Adamakıllı teknoloji de konuşamıyoruz arkadaş. Bırakın da AMD kullanan bizler biraz tartışalım. Kullanıyoruz sorun yok diyoruz. Birkaç kişinin sıkıntısı var diye yırtık dondan çıkar gibi bitiyorlar hemen 😀Sizin görünce tepkimiz "hay yine araya kaçtı ya"dan öteye geçmiyor. Tamam paşam tamam aynen dediğiniz gibi.
AMD ekran kartını yıllarca kullandım. Benden önce ve benden sonra kasa toplayan arkadaşlarımda AMD ekran kartları vardı. Üçümüzde de bir süre sonra wattman hataları başladı. Bu sorun 50 de 1 bir sorun değil. Çok kişide var ve amd bu işi yapamıyor, çözemiyor.

AMD Kartlar kumar diye boşuna demiyoruz. Sorunlar devam ediyor.

AMD boyları konuya alalım. Ezbere cevaplarınızla belki bir çözüm bulursunuz.

XFX 6600XT kullanıyorum şuana kadar wattman, radeon çökmesi gibi hiçbir hata almadım.
23.2.2 sürüm

Ediyor diyenlere aldırış etmeyin genel olarak hiçbir sorunu yoktur. Aynı sorunlar NVIDIA tarafındada mevcut yeterince araştırırsanız 3000 serisi özellikle 3060'ın sosyalde daha çok sorunlu konusu olduğu görürsünüz. Yaşanan sorunlar sadece ekran kartı üzerinden dönmüyor başka bir çakışma sonucu olan şeyleri bile bu AMD bozuk deyip oraya buraya yolluyor arkadaşlarımız herhalde sonra sorun yok deyince teknik servise de sallamaya başlanmış yazık bu AMD'ye vallahi kapatıp gitsinler herkes kurtulsun. Adın çıkmış 9'a inmez 8'e gerçekten. Hayatında bir kere AMD kullanmamış adam bile bu kadar çok konuşuyorsa kullanıp hata alsa demek ki vay halimize ateşe verecek burayı.

Ediyor diyenlere aldırış etmeyin genel olarak hiçbir sorunu yoktur. Aynı sorunlar NVIDIA tarafındada mevcut yeterince araştırırsanız 3000 serisi özellikle 3060'ın sosyalde daha çok sorunlu konusu olduğu görürsünüz. Yaşanan sorunlar sadece ekran kartı üzerinden dönmüyor başka bir çakışma sonucu olan şeyleri bile bu AMD bozuk deyip oraya buraya yolluyor arkadaşlarımız herhalde sonra sorun yok deyince teknik servise de sallamaya başlanmış yazık bu AMD'ye vallahi kapatıp gitsinler herkes kurtulsun. Adın çıkmış 9'a inmez 8'e gerçekten. Hayatında bir kere AMD kullanmamış adam bile bu kadar çok konuşuyorsa kullanıp hata alsa demek ki vay halimize ateşe verecek burayı.

Onlar klasik. 15 milyon takipçili Linus 7 saat önce bunu yayınlıyor bizim internet kafeciler de kendilerini kanaat önderi zanediyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı