AMD eşittir hüsran

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilgisizliği neye borçuluyuz ? Maden bilgi sahibi değilsin AMD hakkında duyduklarını yaz cevaplıyalım. Forumdaki şöyle felan yazmakla ego tatmin etmek arasında fark yok. Bu yüzden biz değil siz gülünç durumsanız. Hem AMD hüsran demektir diye konu açın sonra bilgisizliğinize laf söyleyince suçlu biziz. Pardon ama kafa portakal galiba.
Ulan sizin moderatörlüğünüzünde, başka bir konuya attığım mesajı alıp konuya çevirirken kullandığınız parmaklarınızında...
Yahu ben böyle bir konu açmadım bu neyin kafasıdır arkadaş :D
Ama iyi oldu, insanlığınızı da gördük. Bu forum sadece ve sadece kendini beğenmiş, çok bilmiş züppelerle dolu!

Bilgisizliği neye borçuluyuz ? Maden bilgi sahibi değilsin AMD hakkında duyduklarını yaz cevaplıyalım. Forumdaki şöyle felan yazmakla ego tatmin etmek arasında fark yok. Bu yüzden biz değil siz gülünç durumsanız. Hem AMD hüsran demektir diye konu açın sonra bilgisizliğinize laf söyleyince suçlu biziz. Pardon ama kafa portakal galiba.
Yahu güzel arkadaşım, ey güzel insan. Önce okumayı öğren lütfen. Bu konuyu ben açmadım, neyi anlamadın?

Tebrikler, çok zekisiniz.
1501187312892.jpg

Vallahi bir bakayım dedim, olayı şimdi anladım :D
Benim şu altta linkini verdiğim konuya, verdiğim cevabı uygunsuz bulup yeni konu açmışlar :D :D :D
Bir de Türkiye'nin en iyi forumlarından birisi böyle bir hatayı yapıyor. Utandım doğrusu...
Bu mesajıda zaten konuyu okuyunca benim dalga amaçlı yazdığımı anlayacaksınız.

Ryzen 1500X sistemde düşük oyun performansı

Benim mesajımı silmişler. Anlayamadım nedenini :(

Yeni çıkarttığı Ryzen serisi gayet güzel bu sene Intel hüsran cofee lake bekliyoruz inşallah güzeldir. Bir şey bilmeden yorum yapmayın Phenom, Athlon, FX serisi kullandığınız için yeni serinin iyiliğini anlayamıyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı