AMD Fanboy'ları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amd ekran kartlarını severim. Bana Türkiye gibi geliyor. Adı kötülenmiş, performansı iyi olduğu kartlardan bile kötüymüş gibi yorum yapılıyor. Arap birliğinin bize yaptığı açıklamalar gibi. Ha birde kendisi bizden daha kötüsünü yapıp bizi eleştiriyor, buda Amd ekran kartları ile Türkiye'nin benzer özelliği. Yazılım eskiden çıkmıyordu diyorlardı, şimdi yaptık ama yine beğenmiyorlar. Buda avrupa birliğinde bizden baya kötü ülkeler olduğu halde (2-3 sene önce) bizi kriterlere uygun bulmaması gibi. Türk malı gibi geliyor :)

Burada açık ve net bir şekilde senin haksız olduğunu söyleyebilirim.

Elini vicdanına koy; GTX 960 AMD'nin nesine yetiyor? Genelleme yaptığın için soruyorum.
GTX 960'a karşılık olarak R9 285 ve R9 380 var. Performansları oldukça yakın ki fiyatları da. Yazılımsal üstünlük ve daha az güç tüketimi için Nvidia tercih edilebilir.

Fanboy nedir ya ? Bir firmayı neden savunasın ki ? O firmanın elmanımıyım, hayır. O zaman neyin davasını yapıyorlar anlamıyorum. 2 dakika objektif düşünmeyi deneseler çok bir şey kaybetmezler diye düşünüyorum.

@Cenap@ Lokanta, ilk soruda "GTX 960 yetiyor AMD kardeş" denilmiş. Yetiyor mu? Nvidia'nın falanca modeliyle eşittir ya da üstündür denilmemiş!
Belkide orada R9 380 veya R9 280'in falan reklamı vardı ve ona yazdı. Durduk yere GTX 960 ile bütün AMD kartları karşılaştırmaz herhalde. Zira hala en güçlü ekran kartı AMD'ye ait olan R9 295x2.

Fanboyluk gereksiz. Evet içimde ufakta olsa Microsoft fanlığı olsada bu iyi bir başka ürünün kötü olacağı anlamına gelmez.

Belkide orada R9 380 veya R9 280'in falan reklamı vardı ve ona yazdı. Durduk yere GTX 960 ile bütün AMD kartları karşılaştırmaz herhalde. Zira hala en güçlü ekran kartı AMD'ye ait olan R9 295x2.
Beni öncesi ilgilendirmez.:)

Bak sen ne güzel masajının sonunda durumu toparlamışsın.(y)

Sakın beni de AMD fanı sanmayın. Biliyorsunuz, benim PC'de AMD namına hiç bir donanım yok. Ama AMD'yi hep çöp yapablara da göz yumamam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı