AMD FidelityFX Süper Çözünürlük 3 (FSR3) 29 Eylül'de resmi olarak piyasaya sürülecek

Bu FSR 3 çıktığı zaman az çok ne olacağını bilen insanlar yarın'ki senaryoyu az çok biliyor. Ben heyecanlanmadım açıkçası. Eğer Tam tersi olursa, burada herkes tebrik etmek zorunda

Hocam saat kaçta çıkıyor? Tam tarih var mı?

En azından eylül sonu dediler. İlk defa tarih tuttu Bu'da bir şeydir.

2 Oyuna'da geliyor hocam. Şirket kapatıldı falan diyorlardı ama yalanmış demek'ki.

Keşke Cyberpunk'a gelseydi çok tepki toplayacak bu durumdan dolayı. Umarım en kısa sürede gelir de deneyimleriz. Bu 2 çöp oyuna para vermem bu teknolojiyi deneyim etmek için

Bu FSR 3 çıktığı zaman az çok ne olacağını bilen insanlar yarın'ki senaryoyu az çok biliyor. Ben heyecanlanmadım açıkçası. Eğer Tam tersi olursa, burada herkes tebrik etmek zorunda

Şöyle tertemiz bir ters köşe yapsa tadından yenmez. AMD kesinlikle sektörde gelişmeli. Yoksa bu NVIDIA, bizi harcar gelecekte.

FSR 3.0 eklensin sonra geri batarlar. AMD sponsor olmuş, FSR 3.0'ı üzerinden tanıtmış yok öyle hemen kapatıp gitmek.

Bekleyin 1-2 gün biz çıkaralım, ondan sonrs kapatın dediler herhalde.

Şöyle tertemiz bir ters köşe yapsa tadından yenmez. AMD kesinlikle sektörde gelişmeli. Yoksa bu NVIDIA, bizi harcar gelecekte.
Aynı film sonu gibi, 2 saat ağız açık falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…