AMD FidelityFX Süper Çözünürlük 3 (FSR3) 29 Eylül'de resmi olarak piyasaya sürülecek

Katılıyorum benim de endişem bu yönde. Frame generation, fmf, Motion smoothing, soap Opera effect adına istediğimi koyalım çok komplike bir teknoloji ve rahat 10 senedir bilinen bir olay. Bunu kullanıcıyı rahatsız etmeden, gerçek zamanlı kullanmak ve dediğin görüntü bozulmaları, kare atlamaları, pürüzler vb. yaşanmadan ortaya sunmak sıkıntılı bir iş.

Hatırlayanlar bilir DLSS 3.0 ilk çıktığında çok fazla bozukluklar vardı, bazen bir kare tamamen bozuk olabiliyordu. Tabii NVIDIA'nın optik akış güçlendiricileri ve tecrübesi bunu çözebildi ama AMD tamamen yazılım desteği ve daha az tecrübe ile ne denli bunu iyi tutabilecek. Neyse yarın olsun da daha iyi anlarız testlerden.

Hocam saat kaçta çıkıyor? Tam tarih var mı?
 
Bu FSR 3 çıktığı zaman az çok ne olacağını bilen insanlar yarın'ki senaryoyu az çok biliyor. Ben heyecanlanmadım açıkçası. Eğer Tam tersi olursa, burada herkes tebrik etmek zorunda

Şöyle tertemiz bir ters köşe yapsa tadından yenmez. :) AMD kesinlikle sektörde gelişmeli. Yoksa bu NVIDIA, bizi harcar gelecekte.
 
FSR 3.0 eklensin sonra geri batarlar. AMD sponsor olmuş, FSR 3.0'ı üzerinden tanıtmış yok öyle hemen kapatıp gitmek. 😂

Bekleyin 1-2 gün biz çıkaralım, ondan sonrs kapatın dediler herhalde.

Şöyle tertemiz bir ters köşe yapsa tadından yenmez. :) AMD kesinlikle sektörde gelişmeli. Yoksa bu NVIDIA, bizi harcar gelecekte.
Aynı film sonu gibi, 2 saat ağız açık falan.
 

Geri
Yukarı