AMD FreeSync Destekli Ekran Kartı Tavsiyesi

Benim ekran kartım Sapphire 7870xt bu monitörden alsam FreeSync kullanabilirmiyim.

Sorun UEFİ olmamasından mı yoksa başka işletim sistemi mi kurulu idi?
@Dark Soul Pro Gamers , sanırım benim sorunum tamamen işletim sistemi kaynaklıydı. boş yere ekran kartına yüklendim keşke baştan işletim sisteminden şüphelenip tekrar temiz kurulum yapsaydım. olsun sonuç olarak çözümlendi.
Şuan bilgisayarda tüm güncellemeler yüklü, ekran kartı ve anakart güncellemeleri de tamamlandı.Hatta ben şuanda risk alıp, Gaming App programını tekrar kurup sonucu görmek istiyorum. sen denedin mi tekrar kurup çalıştırmayı?
@Janissary arkadaşım en son sende kaldırmıştın gaming app'ı, peki şuan kullanıyor musun? sorun var mı ?

Ben zaten çalıştırıyorum ancak PC açılışta otomatik çalışmaması lazım. Yoksa açtıktan sonra sorun yok yani demek istediğim resimde gördüğün ''Windows başladığında Oyun Uygulamasını çalıştır'' aktif değilse sorun yok.

Anladım , pc açılışta başlangıçtan kaldirdin. Ama sonra dan actığında sorunsuz diyorsun , peki deniyeyim akşama

@Dark Soul Pro Gamers Hocam sizde ekran falan bozuluyor mu Gaming APP ile? Bende nedense sıkıntılar oluyor. Kaldırınca düzeliyor ama.

@Cihan Tosunoğlu o sıkıntının aynısı arada bendede oluyor. Hatta bozulmalar tıpa tıp aynı. Forumda bir kaç kişide yaşamıştı sanırım onu. Kartta bir sıkıntı yok, yazılım ile uyumsuz çalışıyor sanırım.

Dediğim gibi eğer o bahsettiğim yer tıklı ise PC açılışta ekran kare kare oluyor çizikler oluyor PC donuyor 5 saniye boyunca sonra ekran gidip geliyor sağ altta AMD sürücüsü yanıt vermeyi kesti diyor. Onu anlayınca 3-4 gündür sıfır sorun. Şimdi APP ile OC lu kullanıyorum.

@Silinen üye , ben sıfırdan kurulum yaptım tüm güncel sürücüleri tek tek kurdum. Gaming App'ı hiç kurmadım. Çok şükür hiç bir ekran çizgi kararma veya çizgiler çıkmıyor ve pc donmuyor. yani dediğin gibi donanımsal bir arıza yok. Gamin App'ında en son sürümünü indirip akşama iş çıkışı evde kuracağım.
benim merak ettiğim şey şu, Gaming App programına çok ihtiyaç var mı ? zaten Ekran kartı bu program olmadan da oyun modun da çalışmıyor mu ? Program sadece , renk ve ışık düzenlemeleri ek olarak OC Mod aktifliğin de işe yaramıyor mu ? Daha fazla bir artısı var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…