AMD FreeSync Destekli Ekran Kartı Tavsiyesi

Ben de sildim MSI Gaming APP uygulamasını dediğin gibi ondan kaynaklanıyor yüksek ihtimal.

Ben silmeme rağmen hala devam ediyor sorun. İade icin göndereceğim
IMG_0281.JPG
IMG_0282.JPG
IMG_0287.JPG

Bende hiç böyle olmadı 2-3 saniye donup görüntü gidip geliyor ve AMD sürücüsü yanıt vermeyi kesti diyordu. APP kullanmayı birakinca şimdilik sorun yok. Can sıkıcı duruma gelirse ben de göndereceğim.

Muhtemel benim ekran kartımın chipseti bozuk. Donanımsal bir arıza olduğu açık, hayırlısı artık
@Recep Baltaş hocamızda bakıp onaylasaydı arızayı iyi olurdu :)

Cihan Tosunoğlu arkadaşım sana son bir geribildirim yapayım. Ben MSI Gaming APP'yi silmem ile birlikte sorunum tarihe gömüldü. 20 kez denedim sayılır. Galiba karta ilk PC açılışta saçma OC değeri verip zorladığından oluyordu bu sebep. Ekran kare kare oluyordu. Şimdi sıfır sorun. Ama dediğim gibi senin ki gibi olmuyordu. İlk açılışta 3 saniye donup ekran gidip gelip AMD sürücüsü yanıt vermeyi kesti diyordu. Hatta şimdi kendim (MSI Afterburner ile hallediyorum) Call of Duty Infinite Warfare oyununda 4K da ultrada 50-70 FPS arasındayım. Önceden 45 FPS ile oynuyordum.

Cihan Tosunoğlu arkadaşım sana son bir geribildirim yapayım. Ben MSI Gaming APP'yi silmem ile birlikte sorunum tarihe gömüldü. 20 kez denedim sayılır. Galiba karta ilk PC açılışta saçma OC değeri verip zorladığından oluyordu bu sebep. Ekran kare kare oluyordu. Şimdi sıfır sorun. Ama dediğim gibi senin ki gibi olmuyordu. İlk açılışta 3 saniye donup ekran gidip gelip AMD sürücüsü yanıt vermeyi kesti diyordu. Hatta şimdi kendim (MSI Afterburner ile hallediyorum) Call of Duty Infinite Warfare oyununda 4K da ultrada 50-70 FPS arasındayım. Önceden 45 FPS ile oynuyordum.

Şuan sistemi baştan uefi windows 10 kuruyorum. Daha sonra driverleri kuracağım. Yeniden başlatıp deneyeceğim. Son çıkan driverini kurdunmu ekran kartının ?
Ayrıca , oyun sırasında karelenme yapıyormu ? Sadece açıp kaparken mi sorun oluyor ?
Kullandıgın ana kart , ram, psu neler ?
@Dark Soul Pro Gamers

Şuan sistemi baştan uefi windows 10 kuruyorum. Daha sonra driverleri kuracağım. Yeniden başlatıp deneyeceğim. Son çıkan driverini kurdunmu ekran kartının ?
Ayrıca , oyun sırasında karelenme yapıyormu ? Sadece açıp kaparken mi sorun oluyor ?
Kullandıgın ana kart , ram, psu neler ?
@Dark Soul Pro Gamers

Sadece PC ilk açılışta yapıyor çünkü MSI Gaming APP ile PC açılışta otomatik OC lu açılıyordu. Tüm driverlar günceldi 17.2.1 ancak senin hatırlatman ile şimdi baktım ve 17.3.1 versiyonu çıkmış onu da indireceğim şimdi. MSI Gaming APP kurulu ama kullanmıyorum. Kesinlikle benim sorunum MSI Gaming APP. Ve dikkat ettim 4-5 dakika sonra APP kullansamda sorun çıkmıyor. İlk açılışta çalışmasın yeter. Sistemim ise:

Mastercase Pro 5, İ5 6600k ,Msi z170a M5 Ekran Kartı: MSI RX 480 8GB (Vega Bekleniyor) Soğutucu: Corsair Hydro Serisi H105 Extreme Psu: Seasonic X-750 80+ Gold Ram: Corsair DDR4 16GB Vengeance 2400MHz SSD: 250GB Samsung 850 Evo + 240GB Kinston SSDNOW HDD: Seagate Barratuca 2TB Monitor: Viewsonic XG2700-4K Kulaklık: Kingston HyperX Cloud Core Mousepad: SteelSeries Qck+Gaming MousePad Mouse: Steelseries Kinzu v3 Klavye: Logitech g103 Gamepad: Logitech F710 Ups: Tunçmatik Digitech Pro 1000VA
1.jpg

Yükledim sorun yok:

ghf.jpg

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı