- Makaleler
- 1
Yanlış anlamadıysam FSR 3 ve Frame Generation özelliğini tablodakilerden daha düşük kartlardada kullanabiliriz ama performans artışı yaşatmama ihtimali var değil mi?
Evet hocam aynen öyle ne kadar iyi ekran kartı o kadar iyi performasYanlış anlamadıysam FSR 3 ve Frame Generation özelliğini tablodakilerden daha düşük kartlardada kullanabiliriz ama performans artışı yaşatmama ihtimali var değil mi?
Evet hocam aynen öyle ne kadar iyi ekran kartı o kadar iyi performans.
Konuda tablo verdim ordan bakabilrsin genel olark destekleyecek ne kadar iyi ekran kartı o kadar iyi performansFrame generation AMD özel mi?
FSR 2 ve FSR 3 karşılaştırması var mı acaba? FG olmadan.
Konuda tablo verdim oradan bakabilrsin genel olark destekleyecek ne kadar iyi ekran kartı o kadar iyi performans.
İkisine de geliyor aynı özellik. Muhtemelen aynı performansı verecek.Şimdi bende RX 6600 var arkadaşta 3060 benim aldığım performans daha mı iyi olacak cevaplarsan sevinirim tablodan tam anlamadım eğer öyleyse RX 6600 3060'ı darma duman etmiş oluyor.
Şimdi bende RX 6600 var arkadaşta 3060 benim aldığım performans daha mı iyi olacak cevaplarsan sevinirim tablodan tam anlamadım eğer öyleyse RX 6600 3060'ı darma duman etmiş oluyor.
Evet öyle olacak ama NVIDIA durmaz bir şey çıkartır.
İkisine de geliyor aynı özellik. Muhtemelen aynı performansı verecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.