AMD FSR 3.0 ve Hyper RX Tanıttı!

@662040 hypr Rx gibi teknoloji gelirse donanımsal gelir ve zaten öyle olacak oradaki al çekirdekleri ne güne duruyor
Bence hyper-rx satmak için getiriyorlar AI çekirdeklerini kullansalar kare oluşturma'da kullanırlardı hyper-rx de bir nevi yakın mantık

Bu açıkçası bir tık üzdü sadece 7000 serisine özel olması ayrıca kare oluşturmayı da NVIDIA sadece donanım donanım diyordu adamlar 6000 serisine bile kare oluşturma getiriyor burada koca bir soru işareti vat

Ayrıca internet sitesinde her detay var ama Hyper-RX sadece 7000 seriisne geleceğine dair bir detay yok kare oluşturmayı 6000 serisine getiriyorlarsa onu getirmemeleri saçma olur sonuçta kare oluşturma da donanım istiyordum sadece düzenli çalışmaz

@662040 hypr RX gibi teknoloji gelirse donanımsal gelir ve zaten öyle olacak oradaki al çekirdekleri ne güne duruyor

Ayrıca hocam bu güne kadar sizde bilmiyormuşsunuz 7000 serisine geleceğini yeni ogrenmişsiniz umarım yanılıyorsunuzdur. :D :D :D

Son düzenleme:
Nvidia'nın 3000 serisine vermediği kare oluşturmayı AMD'den alabileceksem çok iyi. AMD'den gelecek fazladan her FPS'e razıyım. Sağ olsunlar.

Ayrıca RX 7700 XT çıkınca daha iyi belli olur ama RX 6700 XT'den daha fazla FPS vereceğini düşünmüyorum sadece içindeki donanımlar artmış

Ben sanmıyorum yüksek değerler vereceğini o zaman hiçbir şeyin anlamı olmaz illa engel çıkar bence RX 6800XT üstü kartlar daha çok FPS verir.

FSR 2 ve FSR 3 tüm kartlarda kullanılır, sorun o değil eğer 2000 serisinde kare oluşturma ile insan 90 FPS'den 150 FPS'ye çıkarsa bir oyun NVIDIA bizi ayakta uyutuyor demektir böyle bir şeyin ihitmali dahi olamaz.

Ayrıca ekran kartına donanım koyduk deyip yanlış algı yapmış olamaz, sonuçta RTX 2000 serisinde kare oluşturmayı yarayacak herhangi bir donanım bulunmuyor.

Benim demek istediğim, ne kadar yeni ekran kartı o kadar iyi performans sen FSR 3 + frame generation açıkken belki 20 FPS alacaksın ve AMD kartı olan daha çok FPS alacak bunu bilemeyiz, daha ama AMD kartlarda daha iyi çalışması için entegre edecekler. Ayrıca eylül ayında Hyper-RX geliyor bu sadece AMD kartlara özel bu da 30-40 FPS hatta bazı oyunlarda 60-70 FPS veriyor.

Kanka FSR 3.0'ın bütün özelliklerinden faydalanacak kart modellerini stabil şekilde çalıştıracak NVIDIA kartlarını açıkladı. Bunlar 20 ve 30 serisi, sen sansan sanmasan, gerçek değişmeyecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı