Ben onu demedim yalnız ben Hyper-rx den bahsediyorumKanka FSR 3.0'ın bütün özelliklerinden faydalanacak kart modellerini stabil şekilde çalıştıracak NVIDIA kartlarını açıkladı. Bunlar 20 ve 30 serisi, sen sansan sanmasan, gerçek değişmeyecek.
Ben onu demedim yalnız ben Hyper-rx den bahsediyorumKanka FSR 3.0'ın bütün özelliklerinden faydalanacak kart modellerini stabil şekilde çalıştıracak NVIDIA kartlarını açıkladı. Bunlar 20 ve 30 serisi, sen sansan sanmasan, gerçek değişmeyecek.
Ben onu demedim yalnız ben Hyper-RX'den bahsediyorum.
İşin en iyi yani AMD'nin kendi teknolojisini rakibiyle paylaşmış olması.
Daha önce dediğim gibi FSR 3.0 şu haliyle FSR 2.0'ın cilalanmış hali olmuş ve XeSS seviyesinde, frame generation ise tamamen kas gücüne göbekten bağlı, kartın ne kadarcık optik akışı varsa o kadar bonus alabileceksin bunun daha ne elle tutulur bir verisi paylaşılmış ne de detayı. Ki çoğunlukla kötü olacağını tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yok.
Kısaca tanıtım olsun diye tanıtım yapılmış bu haliyle, Fg'nin çıkışı için 2024 Q1 sonu deniyor sen ona 2024 yazı de. O zamana da RX 8000 serisinin ayak seslerini duyarız zaten. Bu işler ek donanım gücü olmadan yapılacak şey değil, FSR 2.0'ın görüntü kalitesi bile 2,5 sene önce çıkan DLSS 2.0'ın ilk versiyonunun gerisinde. AMD rekabet etmek istiyorsa dinozor kartlara odaklanmak yerine RX 7000 serisine ve bu serisinin AI çekirdeklerine önem verip çıtayı yükseltmeli.
Hyper RX denilen nedir ben anlamadım? Ayrıca RX 6600 de olacak mı bu özellik?
2024 Q1 da Hyper RX çıkacak FSR 3 çıktı fakat daha yeni çıktığı için implamente eden oyun yok en yakında geleceği oyunlar forspoken ve immortals of evium fakat sunumda Cyberpunk 2077 de DLC çıktığında geleceği söylendi.
Hyper RX FSR 3 ve fg yi AMD driverından açman oluyor gidip oyundan FSR açmıyorsun direk sürücüden açıyorsun destekli veya desteksiz tüm oyunlarda kullanıyorsun fakat direk oyuna eklenmiş olan FSR 3 ile aralarında az da olsa kalite farkı olacaktır.
Hyper-RX eylül'de çıkacak yanlışın var bilgine.
Hocam Hyper-rx ve FSR 3,0 eylül ayında gelecek FMF 2024 Q1'de gidin araştırın ayrıca hyper rx 2024'te geleceğinin kanıtını atarmısınız. hatta söylim 23.10 sürümünde gelecek büyük ihtimalleHayır eylül'de FSR 3.0 çıkacak Hyper RX 2024 Q1.
Hyper-RX eylül'de çıkacak yanlışın var bilgine.
Konferansı izlediysen ilk önce FSR 3'ten bahsediyorlar ve birkaç haftalık işimiz var sonrasında FSR 3 immortals of evium ve forspoken a gelecek deyip video gosteriyorlar sunucu çocukta Cyberpunk 2077 DLC'sini sorunca tamam ona da getireceğiz diyorlar fluid Motion frame teknolojisini açıkladıktan sonraysa Hyper RX'den bahsedip 2024 Q1 diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.