Sorunumu en başından itibaren anlatıca lütfen artık bi çözüm bulun yıllardır bi çözüm bulamadım. Elimde bir masaüstü bilgisayar var, özellikleri şu şekilde;
Ekran kartını almadan önce GT220 modeli takılıydı, yetersizdi sürekli mavi ekran, restart sorunu falan alıyordum, ekran kartını aldıktan sonra bu sorunlar kısmen geçti. Şimdi de şöyle bi sorunum var; olur olmadık oyunların 5. - 10. dakikasında FPS bir düşüyor bilgisayara rest atana kadar geçmiyor. En basitinden CS:GO, FİFA 16 en low ayarlarda hatta en düşük çözünürlükte açıyorum oyunları fakat bi süre sonra FPS 200'lerden 20'lere düşüyor ve kalıyor. MSI Afterburner'la kontrol ediyorum işlemci sıcaklığım 255 derece gözüküyor büyük ihtimal ısı sensörleri falan yanmış olabilir. Driver'larım sürekli güncel, açık olan programlar sürekli kontrolüm altında haftada 1 fan işlemci temizliği yapıp termal macun yeniliyorum. İşin garip tarafı bilgisayarı yeniden başlattığımda düzelmesi. Sizce sorun nedir çözüm ne olabilir? İstediğiniz dosya, resim falan varsa gönderiyim. Lütfen yardımcı olun, teşekkürler.
MSI Afterburner ile aldığınız değerlerin ekran görüntüsünü alabilir misiniz?
Programda bir sorun olduğunu düşünüyorum, çünkü 100 derecenin üzerine çıkılınca PC mavi ekran verecektir. Dahası vermediğini düşünürsek yıllarca bırakın 255' i, 100 derecenin üzerinde dayanması da pek mümkün değil
Programda bir sorun olduğunu düşünüyorum, çünkü 100 derecenin üzerine çıkılınca PC mavi ekran verecektir. Dahası vermediğini düşünürsek yıllarca bırakın 255' i, 100 derecenin üzerinde dayanması da pek mümkün değil
255 dereceyi geçtim 85-90 derecenin üzerine çıktığı anda daha siz sıcaklığa bakamadan bilgisayar kendini kapatırdı. Belirtmiş olduğunuz değerlerin bariz yanlış olduğu ortada.
255 dereceyi geçtim 85-90 derecenin üzerine çıktığı anda daha siz sıcaklığa bakamadan bilgisayar kendini kapatırdı. Belirtmiş olduğunuz değerlerin bariz yanlış olduğu ortada.
Canım kardeşim işlemcinizin 255 derece olup ta o değeri ölçebilmenize imkan yok. Açtığınız konunun başlığı fazlasıyla absürt zaten. Dediğim gibi işlemci 85-90 dereceyi geçti mi bileşenlere zarar vermemek için sistem kendini kapatır. Msı afterburner ile sisteminiz arasında bir uyumsuzluk olabilir.