AMD FX 6100 denk Intel işlemciler

Makaleler
1
Yer
Papua Yenigine
Daha fazla  
Yıllar önce bilgisayar toplama işini bıraktım dolayısıyla güncel işlemcilerin takibini yapamadım, AM3+ pinli FX 6100 işlemciye karşılık gelen İntel işlemcileri ve pin sayılarını yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
i3 3220'e eşit, pin sayısını bilmiyorum. Bende FX 6100 kullanıcısıyım uzun süredir bu olayı bende araştırıyorum, durumdan duruma değişiyor. Bazı forumlarda 4.5Ghz ve çekirdek performansı %12 arttırıldığında i5 4. nesile eşit olduğu söyleniyor.

i3 3220'e eşit, pin sayısını bilmiyorum. Bende FX 6100 kullanıcısıyım uzun süredir bu olayı bende araştırıyorum, durumdan duruma değişiyor. Bazı forumlarda 4.5Ghz ve çekirdek performansı %12 arttırıldığında i5 4. nesile eşit olduğu söyleniyor.
Bence o kadar da ezmemek lazım zira FX-6100'ü GTX 1050 Ti ile bile kullanan pek çok kullanıcı mevcut. Darboğaz tabikide olur ama dediğim gibi bence 3220'den güçlü bir işlemci.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı