AMD FX 6100 için ekran kartı önerisi

mrgrey

Femtopat
Daha fazla  
AMD FX 6100 3.3 GHz işlemci.
ASUS M5A78L-M LX v2.0 AMD 760G 1333MHz DDR3 soket AM3+ mATX anakart.
12 GB 1600 MHz DDR3.
1 GB NVIDIA gforce 550 Ti GDDR5 ekran kartı var.
Bu donanıma uygun en iyi ekran kartı hangisi?
Darboğaz yapmayacak işlemci ve ekran kartini da olabildiğince performanslı kullanabileceğim bir kart arıyorum.
Cevaplarınz için teşekkür ederim şimdiden.

RX 560 veya 1050 Ti olabilir, düşük bütçeli kartlar ancak FX mimarisinin sorunlu olduğu yıllardır internette dolanır. Çoğu kartta kafasına göre darboğaz yaratabiliyor. Kendimde yıllarca farklı FX sürümleri kullanmış biri olarak deneyimlerim bu şekilde. Özellikle yeni nesil çıkan oyunlarda çok problem yaşatır.

RX 560 veya 1050 Ti olabilir, düşük bütçeli kartlar ancak FX mimarisinin sorunlu olduğu yıllardır internette dolanır. Çoğu kartta kafasına göre darboğaz yaratabiliyor. Kendimde yıllarca farklı FX sürümleri kullanmış biri olarak deneyimlerim bu şekilde. Özellikle yeni nesil çıkan oyunlarda çok problem yaşatır.
Teşekkür ederim cevabınız için. Fakat az önce RX 560 için hepsiburadadan bir satıcıya soru sordum anakart bilgilerini verdim uyum sağlar mı diye. Uyum sağlamaz yanıtı verdi. Kafam karıştı açıkçası çokta anlamıyorum ne yazikki.

Bende bu işlemciyi kullanmış biri olarak o işlemcinin besleyebileceği en üst model kartın RX560 olduğunu düşünüyorum.
Bir saticiya sordugumda anakartimin rx560 i desteklemeyecegini soyledi. Bende rx560 düşünmüştüm ama kafam karıştı.

Teşekkür ederim cevabınız için. Fakat az önce RX 560 için Hepsiburada'dan bir satıcıya soru sordum anakart bilgilerini verdim uyum sağlar mı diye. Uyum sağlamaz yanıtı verdi. Kafam karıştı açıkçası çok da anlamıyorum ne yazikki.

Bir saticiya sordugumda anakartimin RX560'i desteklemeyecegini soyledi. Bende RX560 düşünmüştüm ama kafam karıştı.

Eğer RX560 gibi üretimi bitmiş bir kart alacaksanız Hepsiburada gibi yerlerden fahiş fiyatlarla almayın çünkü o ürünler sıfır değil. Sahibinden üzerinden alın ve anakartınızla uyumlu olmaması imkansız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı