AMD FX-6300 İşlemci İçin Ekran Kartı Önerisi

@Penetrator God Darboğazı FPS'den ziyade GPU ve CPU kullanımına bakarak anlarsınız. Video ortada. Oyunlarda herhangi kasma, donma veya drop olmuyor. Oyunlar gayet güzel akıyor. Konu sahibi arkadaş ilerde işlemci, ram ve anakartını değiştirir mis gibi olur.

Bunu düşünüyorum zaten ama en az 1 sene beni idare edecek düşük bütçeli bir ekran kartı arıyorum

Bunu düşünüyorum zaten ama en az 1 sene beni idare edecek düşük bütçeli bir ekran kartı arıyorum
700₺ civarına RX 570 4GB alabilirsiniz. Sizi 1 değil 2 sene boyunca götürecektir.
İkinci el ekran kartı almadan önce alacağınız kişin mutlaka Furmak testi yapıp video çekmesini isteyin.

@Penetrator God Dediğiniz doğru ancak konu sahibi arkadaşın şuan için bütçesi yeni anakart, ram ve işlemci almaya yetmiyor. Bütçesi dahilinde FPS'de en fazla artış sağlayacak en mantıklı şey ekran kartını ikinci el olacak şekilde yenilemesi. Zaten 1 sene idare etse yeter demiş. Belli ki ilerde daha farklı güncellemeler de yapacak.
Herkese bütçesi dahilinde alabileceği maksimum faydayı alacak şekilde tavsiyede bulunmak daha doğru olur.

@Penetrator God Dediğiniz doğru ancak konu sahibi arkadaşın şuan için bütçesi yeni anakart, ram ve işlemci almaya yetmiyor. Bütçesi dahilinde FPS'de en fazla artış sağlayacak en mantıklı şey ekran kartını ikinci el olacak şekilde yenilemesi. Zaten 1 sene idare etse yeter demiş. Belli ki ilerde daha farklı güncellemeler de yapacak.
Herkese bütçesi dahilinde alabileceği maksimum faydayı alacak şekilde tavsiyede bulunmak daha doğru olur.

Fakat acele etmeyip daha iyisi yapılabilir. Şu an bu bütçeyle bunu aldığında sen sözde 1-2 sene diyorsun ama ben o kadar idare edeceğini düşünmüyorum. Bir sıkıntı olduğunda daha çok masraf olacak. Pişman olmaması için biraz beklemek daha iyi. Kendim aynı hatayı yaptığım için söyledim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı