Amd fx 6300 Sistem Toplandı

Yer
Amasya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese merhabalar. Yaklaşık iki gün önce sistem toplayacağımı söyledim ve arkadaşlardan yardım aldım. Herkese çok teşekkür ederim. Gelelim topladığım sisteme;

• İşlemci: Amd fx 6x 6300
  • Anakart: Asus M5a97 R2.0 ddr3
  • Bellek: 4gb ddr3 1600 mhz corsair soğutuculu ram
  • SSD: 120 gb samsung 840 evo
  • Ekrankartı: gigabyte gtx770 2gb oc 256B
  • Kasa: Dark viper 750 watt 80+

Not:Hdd kendi bilgisayarımdan aldım :like:

Beyler çok teşekkür ederim. Daha yeniyim ama bu forumun sıcaklığından dolayı sanki hep burdaymışım gibi Sizlerin önerileriyle aldım. Yalnız bir noktayı belirteyim. Ekran kartı yarın(Çarşamba) günü stoğa geleceği için bütün ürünleri o zaman sipariş geçeceğiz. Bu Ram olayında biraz kuşkuya düştüm 4x2 alacağım tamam da bu cl11 ve cl9 olayını duydum.Forumda okudum açıkcası pek açıklayıcı değil. Hızda gözle görülebilir bir fark var mıdır ? Şayet var ise çok geç değil 10-20 lira daha atar cl9 alırım.

- - - Güncellendi - - -

Bütçenin %60'ına ekran kartı.
AMD CPU+Board.
SSD.
Uzun vadeli PSU.
Ram'i de bir 4 daha alır takarım ilerde demişsin muhtemelen başka bir yerden kısmak yerine en iyisini yapmışsın.

Ideal oyun sistemi.
Güle güle kullan.

Aslında hatayı düzelttim ama yine belirteyim Ram'i 4x2 şeklinde satın alacağım :)

- - - Güncellendi - - -

Hayırlı olsun. Fotoğrafları bekliyoruz. :)
Teşekkür ederim. Montaj cuma günü gerçekleşecek bir aksilik olmazsa. Fotoğrafları atacağım :)

- - - Güncellendi - - -

Nereden aldığını öğrenebilir miyim ?
Oturduğum mevkide ki tanıdık bir bilgisayarcıdan sipariş geçtik. Fakat genel olarak indirimli fiyatlar VATAN'da fazlasıyla uygun

Kardeşim, sistemi düzenle bence, RAM cl9 olsun ve SSD kaldır ekran kartına yatır parayı. Hatta ekran kartını Asus veya Msı almanda fayda vardır.
RAM pek sorun değilmiş açıkcası ama ekran kartını dinlemek zorundayım. Bir konuda anlaşalım gtx 780 beni aşar o yüzden diğer donanımlardan kısarak gtx770'e kadar anca geldim. Asus ve Gigabyte modelleri aynı fiyat, aralarında ki tek fark görüntüleri. Bende bu yüzden 3 fanlı gigabyte'ı 2 fanlı Asus'a tercih ettim. Sizce hatalı seçim mi yapmışım ? Tekrar söylüyorum yarın gigabytenin gelmesini beliyoruz, Asus stokta var.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı