AMD FX 6300 Sistemde Battlefield 4 Multiplayer Oyundan Atma

Literary.

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 aydır bu soruna bir çözüm bulamadım. Format atsam da aynı. Battlefield 4 multiplayer oynarken oyunun ortasında oyundan atıyor. Driverlar güncel. Sıcaklıktan desem sıcaklıklar 60 dereceyi geçmiyor, internetten desem Türk server'da oynasam yine aynı, neden oluyor bu?

• Amd FX 6300
  • Sapphire r9 280 Dual-X
  • 8 GB Ram

Bir forumda okumuştum. AMD işlemcilerin multiplayer oyunlardan atma hatta ve hatta bazen oyuna girememe gibi sorunlar yarattığı söylenıyor idi. BF4 buna örnek gösterilmişti. Büyük ihtimal işlemci kaynaklı bir durum var.

BF4 ve Origin dışında arka planda çalışan tüm yazılımları kapatıp deneyin bir de. İşletim sistemi ve sürücü sürümleri hakkında da biraz detay verin.

Windows 8.1 kullanıyorum.

Bir forumda okumuştum. AMD işlemcilerin multiplayer oyunlardan atma hatta ve hatta bazen oyuna girememe gibi sorunlar yarattığı söylenıyor idi. BF4 buna örnek gösterilmişti. Büyük ihtimal işlemci kaynaklı bir durum var.

Bir çözümü yok mu peki?

Oyundan attığında Battlelog bir hata veriyor mu ? SP modda deneyin bir de. Belki admin banlıyordur, belki de aşırı pingten oto ban yiyorsunuzdur. Bunu da genelde Battlelog belirtir.

Çalışmayı durdurdu hatası veriyor Battlelog'ta hala oyuna bağlı gözüküyor. Ara sıra da internet connection gibi şeyler yazıyor. TTNET'i defalarca aradım düzeltiyorlar ama yine aynı.

Eğer işlemcide bir sorun varsa , Intel'e geçmeniz gerek çünkü bu sorun genel bir AMD sorunu olduğunu okumuştum. Umarım sorununuz düzelir. Başka Multiplayer oyunlarda da bu sorun varmı?

Eğer diğer oyunlardada bu tür sıkıntılar ortaya çıkarsa bu sefer emin olun İşlemci de bir problem var. Ama size tavsiyemdir şunu söylemeliyim ki imkanınız varsa Intel islemci almanızı tavsiye ediyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı