AMD FX 6300 sisteme uygun sıfır ekran kartı önerisi

marabaccci

Hectopat
AMD FX 6300 3.5 GHz.
ASUS M5A78L-M lx3.
4 GB Kingston RAM.
Sistemim bu arkadaşlar. 700 TL aşmayacak 4 GB ekran kartı istiyorum. Sıfır ve 4 GB olmaz ise babam almayacakmış. Anlatmayı denedim olmadı. Almışken iyisini alalım 4 GB olsun diyor ısrarla. O yüzden sana 2 GB yeter yazmaz iseniz sevinirim. Anlayışınız için teşekkürler. Bana cevap veren herkese de teşekkür ederim.
Not: Aklımda RX 550'nin 4 GB olan modeli var. Ama sistemime uyumlu olur mu bilemedim. Öyle cyperpunk, Watch Dogs: Legion falan oynamayacağım zaten şimdiden herkese teşekkür ederim.

Zamanında RX serisi kartların çoğu ( 470, 480, 570,580...) mining için kullanılmıştı 2. eller için dikkat ediniz.

Peki uyumlu olmama gibi bir durumu var mı anakartın üzerinde DX 10 yazıyor ama kartların çogu DX 12 bende bu işlerden pek anlamıyorum ekran kartım bozuldu değiştirmek farz oldu.

Peki uyumlu olmama gibi bir durumu var mı anakartın üzerinde DX 10 yazıyor ama kartların çogu DX 12 bende bu işlerden pek anlamıyorum ekran kartım bozuldu değiştirmek farz oldu.
Hayır hocam uyumluluk sorunu olmaz ekran kartı için PCI Express slotu gerekiyor o da her anakartta var. DX10 ve DX12 farklı şeyler bağlantısı yok.

Dostum buna ne dersin? Bütçeyi biraz aşıyor fakat dediğin özellikleri kapsıyor. Şuanda fiyatlar uçmuşken doğrudan alabileceğin en iyi ekran kartına benziyor. 2. el konusunda da TeasyFox haklı. Bu işler gerçekten tehlikeli. Fakat toptan alan bir yere (ör. ekipmanları yenileyen bir internet kafe) cüzi bir komisyon vererek 1 adet daha fazla sipariş etmelerini isteyebilirsin. Veya bu tür yerlerde alım sonrası artan ekipmanlar bulunuyor (sıfır olanlardan bahsediyorum). Kar ekleyerek satıyorlar. Eğer uyguna bulabilirsen mantıklı bir seçim olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı