Amd FX 6300 + SSD vs. Intel Core i5 4460

Ekran kartını aşırı iyi yapmak için sistem 1500 Türk Lirasına koyulacak anakar ve işlemci koymuşsunuz.

Araştırmana rağmen hala öneriyorsan o zaman farklı bir derdin var.
Farklı bir derdim yok. Sonuçta bunlar insan yapısı, 150 liralık anakartta da 800 liralık anakartta da sıkıntı çıkabiliyor. Sorun senin genelleme yapmanda Sanki her H81M-P33 alan sorunla karşılaşıyor.

Farklı bir derdim yok. Sonuçta bunlar insan yapısı, 150 liralık anakart da 800 liralık anakartta da sıkıntı çıkabiliyor. Sorun senin genelleme yapmanda Sanki her H81M-P33 alan sorunla karşılaşıyor.
"Bir şey bir kere olursa tesadüf, iki kere olursa şans üç ve sonrasında ise istikrardır."
@Silinen üye orta yolu bulmuşsunuz bana göre çok daha iyi olmuş.

"Bir şey bir kere olursa tesadüf, iki kere olursa şans üç ve sonrasında ise istikrardır."
Bir anakart RAM'leri bozuyorsa, o anakartta sıkıntı vardır. Çözümü çok basit Garantiye vermek. Yeniyi aldın, yani ikincisi bunda da olursa şans Sonuncuda da olursa "istikrar"mış... Sence böyle bir şey olabilir mi? Tüm MSI H81M-P33'ler sorunluymuş gibi davranıyorsun. O kadar kişi var sorunsuzca kullanan o anakartı.

@Silinen üye memnun olan ve keşke 50-60 lira verip daha üstün bir şey alsaydım demeyen bir kişi gösterin bana sizden özür dileyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…