Amd FX 6300 + SSD vs. Intel Core i5 4460

Ne yani şimdi, "H81-P33 kullanıp memnun olanlar var mı?" diye konu mu açayım? Konuyu gereksiz uzatıyoruz.
Bilmiyorum ne yapmanız gerektiğini sadece bir çok kişinin memnun olduğunu söylüyorsunuz bende bu memnun olanlar nerde diye soruyorum. Anakartı iade edip yerine farklı bir anakart alanlar ortada memnun olanları pek göremedim. :)
Neyse @Silinen üye'ın son sistemi gayet alınabilir bir sistem bence, benim tavsiyem o yönde.

Bilmiyorum ne yapmanız gerektiğini sadece bir çok kişinin memnun olduğunu söylüyorsunuz
Memnun demedim. Sorunsuzca kullanan var dedim. Sorunsuzca kullanınca, memnun oluyor değil mi sana göre? :) O anakart işini görüyorsa, sorunsuzsa memnun olmalısın. Şimdi diyelim ben H81M-P33 aldım, MSI Z97 Gaming 7 alsam daha çok memnun olmaz mıyım? Bu konuyu istersen özelden konuşabiliriz. Şu an konunun dışına çıktık iyice farkındaysan? Yani gereksiz mesajlarla konuyu kirletiyoruz.
Sosyal'de kullanan bir arkadaşa sordum senin isteğin üzere: MSI H81M-P33 bios nasıl update edilir? | Technopat Sosyal

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı