Furkan Bektaş
Kilopat
- Makaleler
- 14
Anakartı ben de araştırdım. Sen de bunu merak etme dostum 
Araştırmana rağmen hala öneriyorsan o zaman farklı bir derdin var.Anakartı ben de araştırdım. Sen de bunu merak etme dostum![]()
Farklı bir derdim yok. Sonuçta bunlar insan yapısı, 150 liralık anakartta da 800 liralık anakartta da sıkıntı çıkabiliyor. Sorun senin genelleme yapmandaAraştırmana rağmen hala öneriyorsan o zaman farklı bir derdin var.![]()
"Bir şey bir kere olursa tesadüf, iki kere olursa şans üç ve sonrasında ise istikrardır."Farklı bir derdim yok. Sonuçta bunlar insan yapısı, 150 liralık anakart da 800 liralık anakartta da sıkıntı çıkabiliyor. Sorun senin genelleme yapmandaSanki her H81M-P33 alan sorunla karşılaşıyor.
Bir anakart RAM'leri bozuyorsa, o anakartta sıkıntı vardır. Çözümü çok basit"Bir şey bir kere olursa tesadüf, iki kere olursa şans üç ve sonrasında ise istikrardır."
Ne yani şimdi, "H81-P33 kullanıp memnun olanlar var mı?" diye konu mu açayım? Konuyu gereksiz uzatıyoruz.@Silinen üye memnun olan ve keşke 50-60 lira verip daha üstün bir şey alsaydım demeyen bir kişi gösterin bana sizden özür dileyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.