AMD FX-6300 Tabanlı Sistem Toplama

Faruk24

Kilopat
Daha fazla  
Amd Tabanlı bir sistem topladım işte:

amd pc toplama.png

Sizce değiştirilmesi gereken parça veya birbirine uymayan parça var mı ? Bütçem 2300 TL. Sizce doğru mu ?Hatam varsa lütfen söyleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrica sunu ekleyeyim. Fx 6300 çok guçlü bir islemci. Bunun yaninda r9 280x yada 285 isini rahatca gorur...

FX 6300 çok güçlü bir işlemci değil. Eski sistemimde kullanıyordum. Tövbeler olsun bir daha AMD işlemci almayacağım.

2000 TL'ye daha performanslı bir sistem. Ekran kartını bütçeye göre R9 280X yada GTX 970 yapabilirsin.
Sinerji'den:
Eki Görüntüle 78159
Ekran kartı konusunda kesinlikle GTX 960' ın tarafındayım ama işlemci için aynısını söyleyemeyeceğim bence AMD 6300 iyi bir işlemci yeni nesil oyunlarda işini fazlasıyla görür.

Ben 3 ay öncesine kadar 6300 ve R9 270x kullanıyordum. Tecrübe etmeden, kulaktan dolma bilgilerle yorum yapmıyorum. Hatta eski sistemi satmak için açtığım konu burada:
Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Hem 6300 alarak hemde Sapphire ekran kartı alarak iki hatayı birlikte yapmıştım. Zamanında sistem toplamayı bilmiyordum. Vatan'daki elemanın gazına gelip aldık. Geçmişe bakınca AMD hakkında pişmanlıktan başka bir şey göremiyorum.

Fx 6300 icin guclu degil diyen arkadaslarim. Gucten kastettiginiz 4 kati fiyata alim gucu varsa arkadasin gitsin i7 alsinda o ne arkadas fx 6300 u i3 4160 a benzetmek. Uydurup uydurup yazarak sizler bilgilenmezsiniz. Her oneriyi butceye gore yapin. Adamin alabileceginin en uygunu neyse o. Fx 6300 uzerine de laf soylemeden once islemcinin disinda ne gibi bilesenleriniz vardi ona gore yazin. Simdi bana cevap vereceginize oturup bir dusunun overclockla 4.5 ghz goren 6 cekirdekli bir islemciye gucsuz demek.nedir diye... Mimari eskiymis suymus buymus. R9 290 ile ultrada full ayarlarda 60 70 oynuyor kardesim gta 5 i daha nedir anlamak mumkun degil. Overclock ozellikli islemci icin adam gibi anakart gerekli bunuda unutmayin.

Hala elinizdeki çöpü savunmaya devam ediyorsunuz. O işlemciyi 4.5 GHZ'e çıkartmak için 300+ TL'lik bir anakart, 100+ TL'lik bir soğutucu almanız gerekecek. Bu kadar masraf edene kadar H81M-Plus ve i5 4460 alınıp, stok fan ile kullanılır. Performansı da daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı